Május 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Búcsú…

Nem én búcsúzom, Csíksomlyóban van a hagyományos. Az MTI lehozott egy remek fotót, kár lenne kihagyni. Mutatom. Aztán erről eszembe jutott, hogy nekünk is van egy hasonló nagyszerűségünk, berakom alá. Szerintem a két kép egy gyönyörű ívet ír le. Hogy milyen vonatkozásban, azon még gondolkodnom kell.

Csíksomlyó, 2018. május 19. A labarumot viszik a csíksomlyói kegytemplomból a csíksomlyói búcsún tartott szentmisére, a Kis- és Nagysomlyó-hegy közötti hegynyereghez 2018. május 19-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Veszprém, 2011. december. Mikulás rally. Fotó: Lázár Gergő

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.