Július 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bravúros cáfolat

Egyszerűen zseniális a Külgazdasági és Külügyminisztérium szakmai teljesítménye. Tökéletes, kikezdhetetlen vaslogikával képesek cáfolni mindent, valamint annak az ellenkezőjét is. Bármikor. Most is.

A 444.hu-n megjelent egy cikk arról, hogy a V4-ek vezetői és a japán miniszterelnök között lefolytatott tárgyalásról azért nem tartottak a felek sajtótájékoztatót, mert Orbán Viktor megtorpedózott bizonyos részeket, amelyek Kína számára kellemetlenek lettek volna, a japán miniszterelnök azonban nem volt hajlandó lemondani ezekről. Úgyhogy kiálltak a sajtótájékoztatóra, mosolyogtak és nem mondtak semmit.

Szijjártó Péter minisztériuma pedig cáfolta (?) a dolgot. Konkrétan azt állítják, hogy a sajtótájékoztató nem sajtónyilvános, de az már biztos, hogy az úgynevezett (???) 444 portál hazudik. Parádés! Ímhol ni:

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye

A V4 miniszterelnöki találkozók nem sajtónyilvános részét nem kívánjuk kommentálni, de az úgynevezett 444 portálon megjelent hír dezinformáció, tipikus álhír! 

Kiadó: Külgazdasági és Külügyminisztérium (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS