Szeptember 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bolhacirkusz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,695,723 forint, még hiányzik 1,304,277 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Na. Miután a fideszesek és az önállóan is parlamentbe jutni képes kinövésük nem vesz részt az ülésen, én nem tudom, meddig óhajtanak demokráciásat és parlamenteset játszani az ellenzéki pártok. Fideszék beléjük törlik a szaros gumicsizmájukat, és harsányan röhögnek. Nem egyértelmű? Az még nem is lenne gond, ha beléjük törlik, hiszen úgy tűnik, erre szerződtek a jó kis fizetésükért a képviselők. A baj csak az, hogy az általuk képviselni hivatott, de szemmel látható módon nem képviselt választópolgárokba is beletörlik. Tudom, nyár van, mennek nyaralni a képviselők. De esetleg közben, netán utána nem kellene valami más megoldáson gondolkodni? Már persze csak azoknak, akik meg is akarnak dolgozni a fizetésükért. Tudom én, hogy az az indok, hogy azért választották meg őket, hogy képviseljék a szavazókat. Egyetlen kérdésem van: de sikerült?

Rendkívüli ülést tart hétfőn az Országgyűlés az ellenzéki pártok kezdeményezésére, a katatörvény miatt. 

A Momentum MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleménye szerint az ülésre augusztus 8-án egy órakor kerül sor.
    Arról tájékoztattak: az ellenzéki pártokkal közösen azt kezdeményezték, hogy az Országgyűlés még hatályba lépése előtt törölje el a katatörvényt és a kormány segítse meg a megélhetési válság miatt bajba jutott embereket úgy, hogy a kormánypártok elfogadják az ellenzékiek módosító javaslatait.
    Közlésük szerint azonban egyértelművé vált, hogy “a Fidesznek semennyire sem számít a magyar emberek, családok sorsa, hiszen Kocsis Máté – Fidesz-frakcióvezető – előre jelezte, hogy pártja nem fog részt venni a rendkívüli ülésen”.
    Az ülés előzetes napirendjén – a napirend előtti felszólalásokat követően – interpellációk, azonnali kérdések és kérdések is szerepelnek, valamint határozatképesség esetén több ellenzéki előterjesztést is megtárgyalnának.
    A többi között a rezsiemelés megszüntetéséről, a lakóépületek szigeteléséről, az élelmiszerválság leküzdéséről, a klímabérlet bevezetéséről, valamint az egyes termékek áfamenetességéről szóló javaslatokat terjesztett a Ház elé az MSZP, a DK, a Párbeszéd, az LMP és a Jobbik. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!