Szeptember 30,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Boldog szülők világnapját, már ha ilyenkor ezt kell mondani

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,016,490 forint, még hiányzik 983,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szóval a szülők világnapján a szülők többsége tökre elégedett a magyar oktatással. Így aztán nem is érthető, miért háborognak – vagy háborogtak régebben, most én meg nem tudnám mondani, hogy már elégedettek, vagy csak hallgatnak – a pedagógusok, miért tüntetnek együtt a gyerekekkel és a szülőkkel. Csak az lehet, hogy Soros György vette rá őket a tüntetésre, biztosan még fizet is azért, hogy odatartsák az arcukat a könnygáznak. Így kell ezt csinálni! Van – mindig van – egy intézet, amelyik sebesen végez egy felmérést, ami varázslatos módon mindig a kormánynak ad igazat, de hát ki tehet arról, hogy mindig igaza van? Senki.

Hogy a szülők elsöprő elégedettségének mi köze van ahhoz, hogy állítólag családbarát intézkedések sorát hozta meg a kormány, azt én még nem értem, de erősen gondolkodom rajta. Amúgy boldog szülők világnapját, már ha ilyenkor ezt kell mondani (link kommentben)

A szülők jó bizonyítványt állítottak ki az iskolákról, a szülői kérdőív 130 ezer válaszadójának több mint 60 százaléka elégedett az iskolai oktató-nevelő munkával – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten.

Rétvári Bence a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) a Felelős nevelés – boldog gyerekkor címmel, a szülők világnapján rendezett műhelykonferenciáján kiemelte, a válaszokból is kitűnik, hogy Magyarországon megvan az összhang a gyerekek nevelésében az otthon és az iskola között.
Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára arról beszélt: a 2010-es “családbarát fordulat” óta több mint harminc intézkedés született a családokért, a segélyalapú támogatásokról a munkaalapú támogatásokra helyeződött a hangsúlyt. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!