Május 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bödőcs szerint is érdemes elmenni szavazni április 8-án

A Gáborok országában sok-sok Emőke is él.

Ne Gábor döntsön helyetted április 8-án

De egy egészen biztosan. Emőke úgy tudja, hogy a Föld lapos, hogy Ausztrália nem létezik, és meggyőződése, hogy az újpesti ivóvíztől lett homoszexuális az unokaöccse.

Emőke szívesen dönt a jövődről április 8-án. Bödőcs Tibor szerint, ha ebben annyira nem bízol, inkább te is menj el szavazni.

Persze, tisztában vagyunk vele, hogy el is tarthatnánk a kisujjunkat (vagy az egész kezünket), és minden Emőke/Gábor nevében kikérhetnénk magunknak, de kivételesen hanyagoljuk a politikai korrektséget, és nem magyarázunk bele olyasmit, ami – véleményünk szerint – nincs benne ebben a projektben. El kell menni szavazni és kész. Megsértődni és moralizálni ráér azután is. Meg tükörbe nézni is időnként. 😉

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.