Május 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bocsánatkérést vár a DK Orbán reggeli rádióinterjúja miatt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 699,171 forint, még hiányzik 2,300,829 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán hírhedt pénteki rádióinterjúinak mai kiadásán akadt ki a DK, az ellenzéki párt szerint egyszerűen elfogadhatatlan, hogy az interjú alatt végig nevetgélt a miniszterek elnöke. Szerintük ezért bocsánatot kellene kérnie, hiszen 26 ezer magyar család gyászolja szeretteit és még ennél is többen próbálják felfogni, hogy elveszítették állásukat vagy vállalkozásukat.

A koronavírus-járvány talán egy életre megváltoztatta a mindennapjainkat és örökre velünk fog maradni az a pusztítás, amit véghezvitt. Orbán viszont sikeres védekezésről beszél szinte napi szinte, amivel úgy hiszem, igen sokan vitatkoznának országszerte. Bocsánatkérésre nyilvánvalóan nem érdemes felkészülni, mint ahogy arra sem, hogy végre nem Müller Cecíliát, hanem a kórházi dolgozókat nevezi hősöknek.

A DK reagálása Orbán rádióinterjújára: A miniszterelnök 26 ezer magyar család képébe röhögött

Sok mindent hallottunk már a miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjúi során, de olyat, ami ma történt, még soha. A járványban világelső halálozást produkáló kormány miniszterelnöke végig heherészte az interjút, kacarászva mesélte, hogyan fog a teraszán meginni egy sört, miközben 26 ezer magyar család gyászolja éppen az elvesztett szeretteit, miközben több százezer ember még fel sem ocsúdott abból, hogy tönkrement a vállalkozása vagy elveszítette a munkáját.

A Demokratikus Koalíció azonnali bocsánatkérést követel Orbán Viktortól! Amikor Magyarország vezeti a világ halálozási statisztikáit, akkor nem röhécselünk, mint egy idióta, hanem a legőszintébben bocsánatot kérünk az országtól és vállaljuk a felelősséget. Orbán Viktor nem engedheti meg magának, hogy 26 ezer gyászoló család arcába röhögjön. A DK szerint bocsánatkérésnek kell követnie a mai rádióinterjút, amelyben a miniszterelnök megsértette a járványban elhunytak emlékét, a gyászoló családokat, a válságban tönkrement embereket és a járvány valódi hőseit is, az orvosokat és ápolókat.

Barkóczi Balázs, a DK szóvivője

(MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!