Szeptember 30,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Biológiai támadás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,016,490 forint, még hiányzik 983,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez még jobb buli, mint a pápalátogatás. Tisztára, mintha a bibós lábszagcimborák tartanának találkozót. Egymás között vannak, akkora baromságokat beszélnek, amekkorákat csak akarnak. Rajtuk kívül senkit nem érdekel, bár jókat lehet rajta szórakozni. Az mindenesetre biztos, hogy amennyibe Orbán bármit komolyan gondol azok közül, amiket összehordott, állítani kellene a gyógyszerein, de egy komolyabb kivizsgálásra is megérett az idő. Amúgy sem ártana akkor sem, ha nem gondolja komolyan. (link kommentben)

A nemzet a Nyugat nagy találmánya, a szabad világ szíve közepe, de a szabad világ minden nemzete támadás alatt áll – mondta Orbán Viktor Budapesten, a Konzervatív Politikai Akció Konferencián csütörtökön (CPAC).

A miniszterelnök a kétnapos tanácskozás nyitónapján közölte: a nemzet a nyugati világ Achilles-sarka is egyben, és ha a nemzetek elpárolognak, szétbomlanak, elrozsdásodnak, akkor elvész a szabad élet lehetősége, a Nyugat elbukik.
    “Mindannyian támadás alatt állunk Európában éppúgy, mint Amerikában” – mondta a kormányfő, hozzátéve: a támadás nem gazdasági természetű, “biológiai fegyverrel van dolgunk, vírustámadást indítottak ellenünk, és ez a vírus a nyugati világ legsebezhetőbb pontját, a nemzetet támadja”. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!