Január 20,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Betonbiztos szemfényvesztés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 914,166 forint, még hiányzik 2,085,834 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

• Németh Szilárdot, úgy is mint a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárát, aki régóta nem művelt semmi hírértékűt (ez nem azonos a hasznossal), levezényelték Hercegszántóra, hogy megállapítsa, a magyar kerítés betonbiztosan őrzi Európa és Magyarország békéjét, a szinte hermetikusan lezárt déli határszakaszon egyetlen egy illegális bevándorló sem juthat át. A gasztronómiai vasököl elszavalta, hogy a párizsi, nizzai és bécsi merényletek beigazolták, hogy a migráció elleni küzdelem egyetlen hatásos eszköze Európa külső határainak védelme. (Egy pillanatra nem zavarta össze, hogy például a bécsi merénylet elkövetője bennszülött európai, albán és észak-macedón felmenőkkel és gyökerekkel, Bécsben nőtt fel, ahol radikalizálódott.)

Ehelyett elharsogta, hogy bármit is mondanak a migránsbarát brüsszeli bürokraták és politikusok (tudjuk, persze, azok, akik aktuálisan ki akarják éheztetni az országot, és fájdalmat akarnak okozni mimagyaroknak), bármit is állítson a hazai baloldal (tudjuk, persze, azok, akik főállásban árulják a hazát), ebben a kérdésben semmi más nem működik. Nem működik a határok megnyitása, a kerítés lebontása vagy az integráció, és nem működnek azok a programok sem, amelyeket az ideérkezettekkel szemben alkalmaznak. Úgyhogy a főnöke ma reggeli kétbites, arcpirító migránsozásába kapaszkodva – miszerint ma Brüsszelben csak azt az országot tekintik jogállamnak, aki beengedi a migránsokat a hazájába, ezzel szemben aki megvédi a határait és megvédi országát a migrációtól, Brüsszelben már nem minősülhet jogállamnak – úgy okoskodott feltehetően az előre megírt kottából, hogy a külső határok védelme nemcsak a magyar parlament Fidesz-KDNP többségének és a magyar kormány döntése alapján történik, hanem a schengeni szerződés alapján. Magyarországot azonban pont a szerződésben foglaltak végrehajtása miatt próbálják meg elítélni, vagyis azért, amiért őrzi és védi Európa, illetve Magyarország békéjét és biztonságát.

• Mindeközben szintén az MTI napi hírszolgáltatásából tudjuk, hogy terrorcselekmény előkészítése miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki korábban rendőrök megölésével fenyegetőzött. A Fővárosi Nyomozó Ügyészség közleménye szerint a 2020 januárjában elfogott 44 éves férfi egy önálló bírósági végrehajtónak, az Országos Rendőrfő-kapitányságnak, valamint a Terrorelhárítási Központnak küldött leveleiben azzal fenyegetőzött, hogy rendőrök életét fogja kioltani. Hat hónappal később egy büntetőügyben akarták tanúként kihallgatni, ám ekkor ismételten rendőrök megölésével fenyegetett és nem jelent meg a kihallgatáson. A főügyész szerint a fenyegetéssel az volt a célja, hogy a tanúkihallgatást elkerülje, akadályozva a rendőrséget a törvényes feladatainak ellátásában. Tehát a fideszes magyar rendőrállam hatóságai – ezt már nem fővárosi főügyész úr írta, hanem én – a helyükön vannak, teszik, amit tenniük kell, és őrködnek mimagyarok biztonsága fölött. Még szerencse, hogy az 500 milliós Európai Unió költségvetésének elfogadását vétóval fenyegetni nem minősül bűncselekménynek, de ezt hagyjuk, nem tartozik ide.

• És nem utolsó sorban mindeközben Orbán Viktor nevű ember és miniszterelnök ELŐZETES BEJELENTÉS NÉLKÜLI, azaz SPONTÁN ELLENŐRZÉST tartott az V. kerületi rendőrkapitányságon, a szemléről videót is megosztott a közösségi oldalán, és erről a Havasi Bertalan miniszterelnöki mindenes az MTI-t is tájékoztatta. Hátha nem követik kipeckelt szemekkel a törzsfőnök közösségi oldalát. Ebből a tájékoztatásból tudjuk, hogy az operatív törzs kora reggeli ülése után az egyszemélys államvezetés Balogh János országos rendőrfőkapitánnyal indult az ellenőrzésre, melynek során Paál Péter György kapitányságvezetőtől jelentést hallgattak meg a kijárási tilalom és a maszkviselés szabályainak betartásával kapcsolatban. A videóban elhangzik, hogy a megelőző éjszaka több, mint 100 főt ellenőriztek a belvárosi rendőrök, több mint 10 ember sértette meg a kijárási tilalmat, a maszkhasználat szabályainak megsértése miatt pedig egy feljelentést tettek. A rendőrkapitány arról tájékoztatta a miniszterelnököt, hogy tapasztalatai szerint egyre többen betartják a szabályokat. Orbán Viktornak a videóban hallható összegzése szerint a magyarok önképe az, hogy sok a fegyelmezetlen ember, meg az egyénieskedés, de most nem ezt látjuk.

Nahát. Nem marad más hátra, mint összerakni a rendpárti izmozás pártközpontból mára kiporciózott szemfényvesztésének darabkáit. Nem olyan bonyolult, ellenben kifejezetten egyszerű és álságos (az előzetes bejelentés nélküli rész különösen), viszont más nemigen maradt. Orbán belelavírozta az egész országot egy kifejezetten szégyenteljes, veszélyes helyzetbe, és szembeállította az Európai Unió közösségének elsöprő többségével. Mindeközben semmilyen észszerű, hihető érve nincs arra, hogy miért nem hajlandó magát alávetni a jogállamisági elvárásoknak, csak ez: a rendpárti hőbörgés, a migránsok és Soros.

Szerintem ezért parádézik a pacalkirály éppen most a szinte hermetikusan lezárt déli határszakaszon, ahol egyetlen illegális bevándorló sem juthat át. Ezért nem fontos, hogy megismerjük a járványhelyzet pontos adatait, de feltétlenül tudnunk kell arról, hogy hány ember sértette meg a járványügyi szabályokat. És ugyanezért emelnek vádat terrorcselekmény vádjával egy vélhetően kretén idióta ellen, mert a magyar embernek tudnia kell: lehet, hogy hülyének nézik, fát vágnak a hátán, kizsigerelik és az arcába röhögnek, de akkor is csak az orbánizmus védheti meg. Saját magától is. Vagy főleg. Addig sem gondolkodik azon, hogy az ország miniszterelnöke kész az ő egzisztenciáját, a járvány miatti nyomorúságból való kilábalását is veszélybe sodorni csak azért, hogy az uniós intézmények ne ellenőrizhessék, mennyire jogszerűen használja fel őfényessége az uniós pénzeket. Betonbiztos szemfényvesztés. És még mindig működik.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!