December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Béke. Meg persze tárgyalás. Fegyverekről

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Novák Katalin köztudottan független államelnök Izraelben turnézik éppen, ahol találkozott a leköszönő miniszterelnökkel, Yair Lapiddal is, akinek elmondta, hogy mennyire fontos a béke megőrzése, amivel kapcsolatban meg is jegyezte gyorsan, hogy beszéltek a hadiipari együttműködésről is a két ország között. Béke fegyverekkel. Értem.

És persze nem arról volt szó, hogy mennyire fontos a béke Izraelben, hanem hogy Magyarországon milyen fontos, amely ország egyébként tudomásom szerint nem vív háborút. Már ha nem értékeljük háborúként azt, amit Orbán folytat Brüsszel, a menekültek vagy épp Soros ellen. Mert akkor már több mint egy évtizede permanens háborúban állunk.

Novák Katalin köztársasági elnök Facebook-oldalán pénteken tudatta, hogy Yair Lapid leköszönő izraeli miniszterelnökkel a béke megőrzésének fontosságáról tárgyalt Tel-Avivban.

“Yair Lapid leköszönő izraeli miniszterelnökkel Tel-Avivban találkoztam. Még magyarul is tudtunk néhány szót váltani, hiszen mind anyai, mind apai ágon magyar származású. Beszéltünk a hadiipari együttműködésről és arról is, milyen fontos nekünk, magyaroknak, hogy megőrizzük hazánkban a békét” – írta a magyar államfő. “Izrael nekünk, keresztényeknek a Szentföld, az Ígéret földje. Jeruzsálemben a helyi keresztény egyházak vezetőivel is találkoztam” – fogalmazott Novák Katalin.

Hozzátette: kevesen tudják, hogy a kereszténység napjainkban a legüldözöttebb vallás. Az üldözött keresztényeket segítő magyar erőfeszítéseket világszerte elismerik. A szentföldi keresztény vezetők erős hittel tartják össze a közösséget. “Köszönöm, hogy beszélhettünk a nehézségekről és arról is, ami erőt ad azok leküzdéséhez” – olvasható Novák Katalin Facebook-oldalán. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!