November 24,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bécs 2.0, Lázár 2.0, mindmeghalunk 2.0

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,423,406 forint, még hiányzik 576,594 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát így van ez. Ha nem akadt egyetlen ráérő fideszes sem beloholni a Kossuth rádióba vasárnap örömére, Deutsch Tamás magára vállalta a lázárjánosságot. Nem elég, hogy Bécs elesett, Svédországban egyenesen elsüllyedt a polgárháborúban, Brüsszelnek is annyi. Ezt onnan tudhatja már az egész ország, hogy fideszes képviselők Facebook-posztjai országos közérdeklődésre tartanak számot és az MTI hírfolyamának szerves részeivé avanzsáltak. Jelen esetben az, hogy Deutsch leforgatta Lázár bécsi propagandavideóját Brüsszelben. Nem is csoda, hiszen a mocsármédia már ott tart, hogy az is országos jelentőségű hírnek számít, hogy Orbán Viktor lecserélte a borítóképét a Facebookon.

Én remélem, hogy a zuckerbergista-sorosista Facebook kérlelhetetlen liberálfasiszta cenzúrája ezúttal nem csap le a Fidesz egyik leghaszontalanabb ingyenélőjére, akinek EP-képviselői eredményeiről semmit, a közösségi oldalakon fröcsögő arroganciájáról viszont annál többet tudunk. Szóval hangosan és érthetőn felszólítom a Facebookot, hogy ne törölje ezt a remekművet. Bízom benne, hogy amennyire Lázár bécsi hergelése bejött, úgy ez is be fog jönni, és legalább akkora dicsőséget szerez Magyarországnak ezzel, mint Lázár.

Dzsihadisták, fegyverrel harcoló iszlám radikálisok, migránspokol, hanyatló, pusztuló Európa. No, meg degenerált szocialista politikusok

PRIMITÍV HATALMI REMÉNYTŐL VEZETTETVE.

Hát ez csodálatos. Aztán ezzel szemben titeket mégis mi vezet, Deutsch kartárs az ordenáré, két semmittevés közé ékelt gyűlölködésben? Titeket mi a gyász vezet a hatalom megtartásán kívül? Nektek milyen elképzelésetek van arról, hogy mi legyen ezzel a biztonságos kelet-európai paradicsommal azon túl, amit még nem loptatok szét belőle?

Elnézem, ahogy ott állsz a brüsszeli esőben, a háttérben civilizált városkép, jönnek-mennek az emberek, mint bárhol a világon, sehol egy lángoló kuka, egymás torkának eső késelő csőcselék. Ja, hogy az ember színe arrafelé sem kizárólag fehér és jézusmária még a falakra is firkálnak a népek? Ez tényleg elborzasztó. De elárulom: sokkal jobban elborzadtam volna, ha sikerül a tendenciózusan összevágott képeken túl valami olyan élőben regisztrált katasztrófát is bemutatni, ami legalább köszönőviszonyban lett volna a mondanivaló lényegével.

Az, hogy a napi rutinjukba süppedt békés muszlim embereket ábrázoló élőképeken kívül telekúrtátok a videót néhány veszélyes vágóképpel, és aládumáltad, hogy halomra döglünk, ha nem rátok szavazunk, megint a szokásos arcbőrpirító fideszes tempó. Hogy rettegni kell, mert a bécsi Favoriten nevű városrész után a brüsszeli Molenbeek is elesett. Még annyi fáradságot sem vettél, hogy szóba állj néhány látványosan rettegő fehér emberrel, hogy a saját szájukkal mondják el, mennyire szar ott fehérbőrű keresztényként létezni, és hogy a pokol sehol nincs ahhoz képest a dögrováshoz képest, amit ott nap mint nap át kell élniük.

Ahhoz képest, hogy időtlen idők óta ott szívod a levegőt abban a koszos, iszlamista, sötétbőrű fertőben, nem ártott volna egy kicsit megerőltetni magad. Vagyis nem, miket beszélel? A szektának ez is bőven elég. A többieknek meg majd lesül a bőr a pofájáról. Ahogy Lázár János helyében is lesült. A ti primitív hatalmi reményeiteknél undorítóbbat keresve sem lehet találni ezen a földgolyón.

P.S. Csak emlékeztetőül pakolom ide, hogy Molenbeek kapcsán már a propagandisták is megkíséreltek egy kurva nagyot dobni, az így sikerült:

Az agyam feladta a küzdelmet, fehér zászlót lobogtatva tette le a teljes fegyverzetét az állami média lábai elé

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!