Október 17,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Azt mégse jelenthette be, hogy bocsánatot kér és ünnepélyesen lemond

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,091,448 forint, még hiányzik 1,908,552 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igyekszem rövidre fogni, mert már mindenki megírta, és majd akinek lesz kedve még részletesebben is elemzi a nap fénypontját, de elmenni mellette szó nélkül nehéz. A nagyember előbújt az árnyékból, és ezzel együtt az is kiderült, hogy az általa és a korrupt-bűnös kormányzása által előállított, minden irányból hullámzó fekáliára (kötelezettségszegési eljárások, uniós pénzek kifizetésének veszélybe kerülése, minden idők lehallgatási botránya, miegymás) válaszul azt találták ki a pártközpontban: gyermekvédelmi népszavazást kezdeményeznek (ők, a kormány) öt kérdésben.

A törzsfőnök bejelentette, hogy hamarosan be fog jelenteni valamit, és kivételesen nem hazudott. Beült a kamera elé, felvették a papírból felolvasott monológját, és kilökték Facebookra, hadd táplálkozzon a pórnép. Ebben a propagandavideóban nem kevesebbet állított őfényessége, mint hogy Brüsszel az elmúlt hetekben egyértelműen megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt. Márpedig a magyar törvények nem engedik a szexuális propagandát az óvodákban, az iskolákban, a televíziókban és a reklámokban.

Azt állította – és nem érdekelte egyáltalán, hogy nagykanállal hazudik -, hogy Brüsszel most az oktatási törvény és a gyermekvédelmi szabályok módosítását követeli: sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult, ahol az LMBTQ-aktivisták bejárnak az óvodákba és az iskolákba, ők végzik a szexuális felvilágosítást.

És cifrázta, cifrázta: nálunk is ezt akarják, ezért a brüsszeli bürokraták fenyegetőznek, kötelezettségszegési eljárásokat indítanak, vagyis visszaélnek a hatalmukkal. Úgyhogy páncélba, fegyverbe, a gyermekeink jövője a tét, ezért ebben a kérdésben nem engedhetünk. Amikor a hazánkra nehezedő nyomás ilyen erős, akkor csak a közös népakarat tudja megvédeni Magyarországot, ezért a kormány úgy döntött, hogy népszavazást kezdeményez öt kérdésben, úgy mint:

1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?

4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

5. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Végső elkeseredésében azt kérte mimagyaremberektől, hogy közösen mondjanak nemet ezekre a kérdésekre, ahogy öt évvel ezelőtt is nemet mondtak, amikor Brüsszel a bevándorlókat akarta rákényszeríteni Magyarországra. Akkor egy népszavazás és a közös népakarat megállította Brüsszelt; egyszer már sikerült, és együtt újra sikerülni fog.

Nem fejtem ki részletesen, hogy mekkora szánalom egy nem létező hazugságot, illetve a társadalom töredékének töredékét érintő (nemváltás) témát népszavazásra bocsátani úgy, hogy egy évtizede a társadalom 100%-át érintő, valóban súlyos, létező problémákról még egy tetves nemzeti konzultációra sem futotta, pedig abban egyedüli indulóként világbajnok a NER. Akkor valahogy nem számított a népakarat, amikor hiteleket kellett felvenni, Mészárost kitömni, a közvagyont fideszes alapítványokra írni, felsőoktatási intézményeket kinyírni, és így tovább.

Itt és most csak annyit jegyeznék meg, ami nélkülem is nyilvánvaló: ez a terelés, vagy mi akar ez lenni, büdösgyenge próbálkozás, nertársak. Ha ezt látná, Finkelstein sírva tépné össze valamennyi diplomáját. Akkor is végtelenül kínos ez, ha a lemondását természetesen nem jelenthette be a doktor úr, nem várhattuk tőle, hogy bocsánatot kérjen az elmúlt tíz évért, és egyúttal felajánlja együttműködését a bűnüldöző hatóságokkal. De amikor miatta forog kockán 2500 milliárd euró uniós támogatás, amikor a kormánya tökig áll egy messziről messzire bűzlő lelhallgatási botrányban, amikor már a hülye is látja mindazt, amit eddig nem akart látni, amikor a jogállamisággal és a korrupcióval kapcsolatos kritikákkal Dunát lehetne rekeszteni, egy érvénytelen és eredménytelen népszavazásra hivatkozva népszavazást hirdetni Brüsszel ellen, egyszerűen parádés.

Hogy a népakarat megállította Brüsszelt? Mikor? Melyik népakarat? Akkor azért szól öt éve az életünk Brüsszel gaztetteiről, azért kellett 2018-ban is a migránsozással választást nyerni, mert már egyszer sikerült? Ez annyira gyenge, hogy azt már szinte ide se érdemes rakni (via Mérték Médiaelemző), hogy ráadásul olyasmiről tart népszavazást kurva sok ellopható pénzből minden idők miniszterelnöke, amit már rég törvények szabályoznak. Tehát ha nem lett volna homofóbtörvény, akkor nem kellene népszavazás a semmiről. Egyébként így még ki kell tölteni a nemzeti konzultációs ív vonatkozó részeit, vagy a nagy igyekezetben azt is sikerült mattolni ezzel a kétségbeesett bejelentéssel?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!