Január 28,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Azt hazudta az Origo

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,243,767 forint, még hiányzik 1,756,233 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A csúcson kellene abbahagyni.

Jó, az Origo már régen bőven túl van mindenen. A csúcson főleg, bár a matolcsyzmus híveinek a negatív növekedés is növekedés, ezt majd hamarosan tanítani is fogják a megfelelő állami-egyházi fenntartású, de a mi pénzünkből finanszírozott káderképzőkben.

Értem én, hogy meg kell szolgálni az adófizetők pénzéből a propagandistáknak csurgatott milliókat, de ki a jó fene maradt még az Origónál? Már csak a legalja, vagy az sem? Francnak kell lehozni egy ilyen rohadtul hazug cikket, amiről bárki – én is – öt perc alatt kideríti, hogy kamu? Ekkora gáz van, hogy már minden belefér? Vagy akik írni-olvasni tudnak, már megpattantak? Mi van, drágáim? Kitört a pánik és bármi áron teljesíteni kell a migránskvótát?

A cím természetesen ordít, mert aki fél, az mindig így tesz.

A metróban szemérmetlenül vizelő migráns fényképe sokkolja egész Párizst

Két kép járja be a francia közösségi oldalakat. Egy-egy migránst ábrázol mind a két kép. Az egyiken a két metrómegállót összekötő alagútban egy muszlim – mindenki szeme láttára – imádkozik. A magát a leginkább laikusnak, világinak tartó ország fővárosában. A másik képet magyarázni sem kell: az utasok felé fordulva, háttal az ajtónak, a metrószerelvényben egy migráns szemérmetlenül elővette a nemi szervét, és a kocsi közepe felé vizel. (origo.hu)

Őőőőőőrüleeeeeeeet! A pisilős bácsi a képen nem most pisilt, hanem 2015-ben, olyan önfeledten, ahogy egy sakálrészeg ember képes erre. Persze csak akkor, ha feltételezzük, hogy a zsebéből nem egy iskolatejes flakon lóg ki. Én eddig úgy tudtam, hogy a muszlimok nem fogyasztanak alkoholt. Bónuszként nem Párizsban, hanem New Yorkban, de ne legyünk kicsinyesek.

pis

Forrás

A mindenki szeme láttára imádkozó (plánehogy őőőőőőőrüleeeeeeeet!) ember pedig 2013-ban imádkozott.

ima

A cikk egy francia nyelvű lapban jelent meg – amely egyébként ott élő muszlimoknak szól – és azt magyarázza, hogy ne imádkozzanak közterületen, majd ad egy linket, amin a hívek megtalálhatják Franciaország településein a számukra kijelölt helyeket, ahol zavartalanul imádkozhatnak.

Hogy az Origo ebből hogyan tudott megint egy migránsok ellen hergelő cikket gyártani, azt csak ők tudják. Remélem, a többi propagandalap is ész nélkül átveszi.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!