Február 27,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az igaz magyar hazafi Istent is megállítja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,001,188 forint, még hiányzik 1,998,812 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Riadó! Hétfő van, kezdődik a dolgozás. A következő munkaszüneti napig meg sem állunk, szorgos népünk győzni fog. Miközben az imént emlegetett szorgos nép a kéménybe kapaszkodva küzd a migránsok és a kereszténység-elvevők ellen, Szerbiában áll a bál. Több ezer Soros György Belgrádban átszakította az elnöki rezidenciát védő rendőrsorfalat. Nem mentek be az épületbe, hanem most ők őrzik a rendőrök helyett. Konkrétabban nem a kintről bejutni akarók ellen védik, hanem a bentről kijutni akarókkal szemben. Egészen pontosan nem engedik, hogy Aleksandar Vučić elnök elhagyja a rezidenciát. Vučić, aki Orbán Viktor nagy haverja, szellemi vezetőjét is a csútiban láthatja. Azt mondta ugyanis, hogy azért egyre dühösebbek a tüntetők, mert gyengülnek. Hát, ha csak úgy nem.

A másik baráti országban – Szlovákiában – már biztosan demokrata elnök lesz. Ugyanis a végső fordulóba bejutó két jelölt az, nem illiberális, hanem rendes demokrata. Tudjuk, Soros György intézte azt is, de azért egy picit talán szabad örvendezni, mert mintha kezdenének ébredezni Európa népei és felfognák végre, hogy a náci propaganda addig hat rájuk, ameddig azt megengedik. Tovább egy centivel sem. Sőt, ráadásul Szlovákiában elég komoly esély van arra, hogy egy nő, mégpedig egy zöldpárti nő legyen a következő államfő. Zuzana Caputova több mint kétszer annyi szavazatot kapott, mint vetélytársa, Maros Sefcovics.

A Brexit mai állása szerint vagy halasztanak a kilépés dátumán, vagy nem. Kezdésnek június végéig kérnek haladékot az EU-tól, de a kilépésnek csak akkor van reális esélye nyár elején, ha a brit parlament szerdáig elfogadja a kormány javaslatát. Amit már kétszer nem fogadtak el. A halasztást pedig minden EU tagországnak meg kell szavaznia. Úgy tűnik, feltorlódtak a dolgok és nem igazán sikerül ötről a hatra jutni.

Bakondi György belbiztonsági tanácsadó és hókáosz-megoldó őstehetség beletekintett az uniós varázsgömbjébe és mit látott? Úgysem hiszi el senki, de azért megsúgom: birodalomépítő törekvéseket! Bizony! Márpedig ha Bakondi is azt lát, akkor az van. Remélhetőleg hamarosan megerősíti Földi mester és Georg Spöttle ufószakértő is, esetleg még Nógrádi György is és akkor már nagyon tuti lesz. Ha ráadásul ide menekül egy baronesz Svédországból a gyarmatosítók elől, akkor szemernyi kétség sem maradhat senkiben. Addig azért még lehet csöndesen röhögni.

Az Origo egyetlen névvel rendelkező újságírója a kettőből (a másik Manyika néni, a takarítónő) megmondta a tutit. Ha sokat cseszegeti a néppárt pávajárású Orbán Viktort, úgy elveszíthetik az EP választást, mint a huzat. Orbán nélkül Manfred Weber nem lesz elnök, sőtpáne a szoclibek és a zöldek kerülnek fölénybe az EP-ben. Hát hogy én milyen szomorú lennék ettől, azt el sem tudom mondani. Lehetséges hogy erre játszott Orbán? Ha igen, félő hogy nem jött be. Ódekár.

A PestiSrácokon megnyilatkozott Stefka István. Tudják, az Öreg, aki mindenre emlékszik, csak a saját múltjára nem. Na, ő aztán jól megmondta, merre van az arra. Elemezte Orbán Viktor ünnepi handabandáját és jól megmagyarázta. Ilyen okosságokat tudtam meg:

Ezeknek a gondolatoknak a kimondása nagy dolog egy olyan embertől, aki valaha liberális volt – valószínű a valódi liberális értékeket tisztelte: szabadság, egyenlőség, testvériség –, és miután a liberalizmus elvesztette értékeit, eljutott a kereszténységig. Figyeljük csak! Két fogalmat, két eszmét állít egymással szemben Orbán Viktor: a kereszténységet a liberalizmussal szemben. A kereszténység az örök, a fékek, a szabályok, a morál rendszere, amely megtartja a hagyományokat, befogadó, őrzi a kultúrát, a nyelvet, számára a család szentség, a jövő záloga. A liberalizmus, mely eleinte csak szerény ideológia volt a sok közül, mára “kereszteshadjárattá” alakult át, az egész föld meghódítását tűzte ki célul.

Kezdetben a liberalizmus, nálunk a szabadelvűség mozgósító lendületet adott az álló, a mozdulatlan ellen. Alig két évszázaddal ezelőtt a liberalizmusnak voltak még széleslátókörű, bátor szellemű, nagy képzelőerővel megáldott bajnokai. 

… Ma már csak képzeletszegény, gyáva és jól lefizetett bürokratái vannak a liberalizmusnak, akik szorongva kémlelik egymást, hogy felfedezzék az eretnekséget.

… Nálunk, akik a balliberalizmus jegyében a nemzet ellen dolgoznak, valójában emberi maradékok, nem éreznek magyarul, nem értenek a magyarok nyelvén. Annak az emberi katyvasznak a képviselői, akiknek minden mindegy, csak kapják meg a hatalmat, akik világpolgároknak képzelik magukat, csak elfelejtik, hogy világpolgárság nemzetek nélkül nem létezik.

Ha jól értem, Orbán Viktor kétszáz évvel ezelőtt volt liberális, mert akkor még rendes fickók voltak. Azóta szemenszedett hazaárulók, akiket jól megfizetnek. És még magyarul sem tudnak, csak a Stefkák és Bayerek tudnak magyarul itten, kéremszépen. Jól van akkor, ennek az országnak tényleg Orbánra van szüksége.

A hihetetlenül fantasztikusan nemzetileg érzelgős megélhetési turbókeresztényősmagyar arról ismerszik meg, hogy a libsik megkínozták, eltörték az ujjait, kilőtték a szemét de ő dacosan szorította azt, amit szorított éppen. Aztán balettáncos lett, majd világhírű publicista. Hiába, aki elég tehetséges, elég keresztény és elég fideszes, az mindenhez is ért. Most történelmi pillanat következik. Apáti Bence remekbe szabott szavait az Origo című nemzetmentő tényfeltáró közvetítette a jelen kor honvédőinek. Íme:

Nekem meg egy rendes kávéra, de arról mindjárt teszek. Hamarosan itt vagyunk a friss beszólásokkal, addig is jó ébredezést.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!