Június 30,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az Európai Bizottság eltartott kisujja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,752,089 forint, még hiányzik 1,247,911 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó, tessék reagálni. Már csak azért is, mert “a magyarokkal” hosszú évek óta valótlanságokat és alternatív tényeket közölnek. Ezt amúgy szittyául hazugságnak hívjuk. És hergelésnek, gyűlöletkeltésnek is becézhetjük. Az igazság felfejtését kezdhetné azzal az EB, hogy nem nevezi tájékoztató kampánynak ezeket az ordenáré plakátokat, mert ez semmiről nem tájékoztat semmit. Orbán meg akarja nyerni az EP választást, ezek választási plakátok, bár szerencsére az Állami Számvevőszék még a büdös életben nem talált hibát a Fidesz költségvetésében. Puszikálom őket is, ha már így eszembe jutottak.

Nincsen szó nyílt konfliktusról vagy háborúról Magyarország kormányával, az Európai Bizottságnak azonban kötelessége reagálni, amikor a magyarokkal “valótlanságokat, alternatív tényeket” közölnek – mondta szerdán a brüsszeli testület szóvivője.

 “Nem fogunk habozni, hogy tényekkel válaszoljunk mindenre, amit hamisan állítanak be a magyarok előtt, ezt kötelességünknek érezzük” – jelentette ki Margarítisz Szkínász újságírói kérdésre válaszolva.
    Hangsúlyozta, a testület a magyar kormány Állítsuk meg Brüsszelt! nevű kampánya keretében két éve kiküldött nemzeti konzultáció akkor tévesnek és félrevezetőnek nevezett állításaira is saját válaszokkal állt elő.
    Kedden az Európai Bizottság dezinformációnak minősítette a magyar kormány új tájékoztató kampányának anyagait, amelyeken a testületet vezető Jean-Claude Juncker és Soros György üzletember fényképe látható a következő szöveggel: “Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel. Be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát. Gyengíteni akarják a tagállamok határvédelmi jogait. Migránsvízummal könnyítenék a bevándorlást.” (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!