Május 21,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az ellenzék akadályozta a drága miniszterelnök úr munkáját

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,324,935 forint, még hiányzik 1,675,065 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Újabb elemzésre vállalkozott a XXI. Század Intézet, amelyben az udvartartás megállapította, hogy az ellenzéki politikusok folyamatosan akadályozták a koronavírus-járvány idején a kormány tevékenységét. Ez mondjuk valóban hallatlan, akár csöndben is maradhattak volna, és bólogathattak volna minden döntéshez, mint ahogy azt a kormánypárt politikusai is köztudottan teszik. Mindig mindenhez bólogatnak, amit az ellenzék állít.

Ehhez képest nem azért ellenzéki pártok az ellenzéki pártok, hogy egyetértsenek a kormánnyal, pláne nem akkor, amikor Orbán teljhatalomra tett szert úgy, hogy abba beleszólása sem az ellenzéknek, sem az ország lakóinak nem lehetett. Az ügyeletes elemző azt is hozzáteszi, hogy álhír az, hogy a koronavírus-törvény Európában példátlan, miközben tudjuk, hogy az: példátlan. Én már csak azt nem értem, hogy miért tesznek úgy, mintha nem lenne valóban egyedülálló az, hogy valaki időkorlát nélkül kapott teljes felhatalmazást? De lássuk Deák Dániel produkcióját, ahogyan az MTI arról hírt adott:

Az ellenzéki politikusok folyamatosan akadályozták a koronavírus-járvány idején a kormány tevékenységét – mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Az elemző elmondta, az ellenzékiek “mértéktelenül” kritizálták a kormányzati intézkedéseket, ráadásul az ezekbe vetett társadalmi bizalmat is rombolták. “Kijelenthető, hogy Európában példa nélküli ez az ellenzéki magatartás, s ennek nagyon súlyos következményei lettek, hiszen látjuk, hogy ebben a nemzeti összefogást igénylő időszakban is a politikai viták uralták a politikai párbeszédet” – fogalmazott Deák Dániel. 

Hozzátette, álhír volt az az ellenzéki állítás is, hogy a koronavírus-törvény Európában példátlan hatalmat biztosít a kormánynak, hiszen sok európai országban hoztak hasonló intézkedést. Ráadásul Orbán Viktor miniszterelnök már bejelentette, hogy május végén visszaadják ezt a felhatalmazást. Deák Dániel szerint az ellenzék támogatottsága – emiatt a hozzáállás miatt – jelentősen csökkent. (MTI) 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!