Február 7,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az ellenzék 5 pontos petíciója, amely ma Magyarországon nem fér bele a köztájékoztatásba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 397,325 forint, még hiányzik 2,602,675 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nyomtass te is! Itt a rendkívüli szám az ellenzék petíciójával

Ne hátráljunk, amíg a hatalom nem teljesíti a követeléseinket! Ne hátráljunk, amíg a hatalom elnyomja a dolgozó magyarokat és kilopja a szemünket!

A Nyomtass te is! rendkívüli számot adott ki, amely az ellenzék követeléseit közli, Le a rabszolgatörvénnyel, le a propagandával címmel. Az A/4-es papírra nyomtatható, kivételesen csak kétoldalas lapot bárki letöltheti a www.nyomtassteis.hu-ról.

www.nyomtassteis.hu címoldalán érhető el az ellenzék 5 pontos petíciója, amelyet Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők, további ellenzéki képviselőkkel együtt sikertelenül próbáltak meg beolvasni, vagy beolvastatni a közmédiában. Annak érdekében, hogy az ellenzéki követelésekről minél többen értesüljenek, a Nyomtass te is! rendkívüli számot adott ki a petíció szövegével.

  1. A RABSZOLGATÖRVÉNY AZONNALI VISSZAVONÁSÁT! A magyar dolgozók kizsigerelése, kiszolgáltatottá tétele teljes mértékben
    elfogadhatatlan! A szabálytalanul elfogadott rabszolgatörvényt vonják vissza!
  2. KEVESEBB RENDŐRI TÚLÓRÁT! Egy rendőrt se kötelezzenek többre, mint az európai uniós maximum! Tartsa be a kormány a saját törvényeit! Értük is tüntetünk!
  3. FÜGGETLEN BÍRÓSÁGOKAT! Állítsák helyre az igazságszolgáltatás függetlenségét! Nem kérünk a Fidesz által irányított bírókból!
  4. EURÓPAI ÜGYÉSZSÉGET! Ha egy kormány nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez, az felér egy beismerő vallomással! Egy korrupciós ügy sem maradhat büntetlenül!
  5. FÜGGETLEN KÖZMÉDIÁT! Nem akarunk több pártállami propaganda-híradót látni! Követeljük a sajtószabadság helyreállítását és a felelősök, a hírhamisító Papp Dániel azonnali leváltását!

A Nyomtass te is! pártoktól független mozgalom, amely pont azért jött létre, mert a mindent beborító kormánypropaganda mellett nem jutnak el a valódi hírek az emberekhez, főleg a kistelepülésekre. A hetente megjelenő lapot önkéntesek állítják össze a még megmaradt független média híreiből, jelenleg már a 74. számot készítik.

A lapot bárki letöltheti a világhálóról a www.nyomtassteis.hu weboldalról, sokszorosíthatja és terjesztheti önállóan is, vagy a mozgalom tagjaival közösen. Aki segíteni szeretne írjon az [email protected]!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!