Január 27,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az ellenség tette gazdaggá Simicskát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,192,475 forint, még hiányzik 1,807,525 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nincs is annál gyönyörűbb, mint amikor a parlamenti képviselők védik a köz érdekeit és még véletlenül sem hagyja el a szájukat hazugság. Mert annyira nagyon tisztelik a magyar embereket.

Rétvári Bence is megfelel a kormány összes elvárásának szerencsére. Csak picit feledékeny és egy hangyányit félretájékoztatta az ellenség. Egyrészt a Simicska családot konkrétan Orbán Viktor tette gazdaggá. Éveken át, célirányosan, átgázolva mindenki máson. Ismétlem: Orbán Viktor tette gazdaggá Simicskát.

A szegénységben élők száma pedig azért csökkent, mert a kormány megemelte a szegénységi küszöböt, így aki szerdán még szegénynek számított, az csütörtökön már nem. Egyszerű manipulálása az adatoknak, semmi más. Ettől nem lett kevesebb a szegény.

Amúgy minden stimmel.

Jobbik: 2018 az oligarcha családok éve
    
    Varga-Damm Andrea, a Jobbik képviselője arról beszélt, hogy a kormány 2018-ra a családok évét hirdette meg, ugyanakkor 2011 és 2016 között 41 ezerrel csökkent a családok száma Magyarországon, amiben nincs benne azok száma, akik elvándoroltak, de lakcímükről nem jelentkeztek ki. Hozzátette: a családok 35 százaléka a létminimum szintje alatt él, 420 ezer család mélyszegénységben, május óta pedig 1300 családot lakoltattak ki.
    Szerinte ezért 2018 valójában “az oligarcha családok éve”, hiszen jelentősen gyarapodott a Csányi, a Mészáros, a Garancsi és a Tiborcz család is.    
    Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára megjegyezte: azt hitte, a jobbikos képviselő a Simicska család gazdagodásáról beszél majd. Hangsúlyozta: 2010-ban valóban közel félmillióan éltek mélyszegénységben, de számuk 2017-re 114 ezerre csökkent, és a nagycsaládoknál volt leginkább pozitív az elmozdulás. Hozzátette: 2010 óta a napi, heti nélkülözésből 1,3 millióan tudtak kikerülni, a családok érezhetik, hogy a kormány támogatja őket és egyre bővülnek támogatásaik. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!