November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az állampárt ünnepel: háború, Gyurcsány, fake news, genderideológia, balliberális véleményterror

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Semmi kedvem magyarázni, összefüggéseket keresni, felháborodni, de még kínomban röhögni se nagyon. A nap alighanem legsötétebb fénypontja, a hadvezér ünnepi háborús szózata felé közeledve – a teljesség igénye nélkül – összeszedtem néhány önmagáért beszélő ünnepi gondolatot a Fidesz-KDNP arcainak eddigi emelkedett megszólalásaiból. Hogy ha valaki esetleg arra számít, hogy ma valamiféle történelmi megbékélésről, ideológiákon, politikai oldalakon átívelő, szeressük egymást típusú üzenettel fog előrukkolni a nemzet önjelölt Dávidja, akkor inkább felejtse el.

Az is igaz, hogy aki ilyesmiben reménykedik, az vagy valami barlang mélyén élte le az elmúlt tizenkét évet, vagy Angela Merkelnek hívják. Csak annyit bocsátanék előre, hogy arról nem esett egyetlen ünnepi szó sem, hogy 2006-ban (ha már 1956. október 23-a mellékszereplővé avanzsált az 1956. október 23-i megemlékezésen) Orbánék hogyan hagyták magukra a híveiket, a főkipcsak pedig hogyan menekült el az Astoriáról egy százmillió forintos páncélautóval. Ezt nem én mondom, a tévészékház ostromlói mondják.

1956 egy nagy, ma is tartó, Magyarország szabadságáról szóló háború hősies pillanata volt. A háború arról szól, „Magyarország önálló, szabad országként vagy egy internacionalista baloldali birodalom gyarmataként él-e”.

A kommunisták 1956-ban a szovjetek segítségével leverték a magyarok szabadságharcát. Utódaik, a Gyurcsány-féle baloldal fojtotta vérbe a békés megemlékezést a forradalom 50. évfordulóján, és most ugyanez a Gyurcsány és ugyanaz a baloldal akar visszatérni a hatalomba.

„2022-ben ránk vár, hogy a történelem süllyesztőjébe küldjük azokat, akik tönkretették az országot, akik rátámadtak a saját népükre, akik saját hatalmukért ma is feladnák Magyarország szabadságát, hogy újra egy internacionalista baloldali birodalom gyarmatává tegyék”. (Németh Szilárd)

***

Hatvanöt évvel ezelőtt „hiába harsogta a sajtószabadság ikonja, a Szabad Európa Rádió a magyar médiatörténet talán legsúlyosabb fake newsát, hogy mindjárt itt a segítség, ma már tudjuk a fájdalmas igazságot: senki nem jött segíteni, cserben hagytak minket”.

„Mi, magyarok akkor is a szabad világhoz akartunk tartozni”, amely ugyanakkor „cserben hagyott minket”, így elvesztettük a szabadságharcot, s vele együtt elvesztettük a következő több mint három évtized szabadságát.

„Elvesztettünk tíz- és százezreket: azokat, akik hősi halált haltak, azokat, akiket örök életükre megnyomorítottak, azokat, akik menekülni kényszerültek és azokat is, akik nem térhettek haza”.

„Tisztelet a hősöknek, szégyen a cserbenhagyókon, éljen a szabad Magyarország!”. (Szijjártó Péter)

***

Napjainkban is szükség van az ’56-os forradalom hőseinek elszántságára és szilárd meggyőződésére, „hiszen szabadságunkat, nemzetünk szuverenitását ismét veszély fenyegeti”.

„Ma nem idegen hadseregek próbálják meg a magyar identitásban mélyen gyökerező szabadságvágyat béklyóba kényszeríteni, hanem a nemzetközi gazdasági és ideológiai erőközpontok a magyar identitás elpusztítására törnek”.

„A keresztény-nemzeti gyökerek megkérdőjelezése, az elhibázott uniós migrációs politika, a felnövekvő ifjúság egészséges személyiségét romboló agresszív genderideológia visszafordíthatatlan következményekkel jár”.

A „balliberális véleményterror politikai célok érdekében aljas módon kihasználja az emberek jóindulatát, sokakat megtéveszt, elbizonytalanít, az ellenszegülő hangokat pedig kegyetlenül elfojtani igyekszik”.

„Nem hagyhatjuk, hogy ezeréves értékeinket elvegyék tőlünk, nem hagyhatjuk, hogy politikai és gazdasági nyomásgyakorlással akarjanak térdre kényszeríteni bennünket!” (Simicskó István)

(via MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!