December 6,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az a szörnyű, hogy bár reggeltől estig hazudnak, most igazuk lesz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 378,652 forint, még hiányzik 2,621,348 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, drága emberiség, ez egy újabb hétfő, egy másik hétfő, a harmadik ezen a héten! Azt tegnap reggel elfelejtettem elmesélni, hogy Andrej Kiska szlovák államelnök, akire Orbán salakmédiája nagy erőkkel próbálta ráhúzni a Soros-bérenc bélyeget, a  rászoruló családok között osztotta szét a fizetését. Már csak azért is kellett volna erről pár szót ejtenem, mert feltétlenül érdemes mellé pakolni azt a hírt, ami gyomorrontást okozott nekem, hogy tudniillik akárki nem teheti be a lábát (a tb-kártyás, kevéssé tehetősek) a Lölö stróman fosért-húgyért megvásárolt, állami hitellel kitömött istenverte gyógyfürdőjébe.

Eszembe is jutott Káder János környezetvédő főhorgász, kesztyűbáb államfő, akinek szintén jótékonykodás az egész élete. Tegnap például ész nélkül alá is írta a villámtempóban, kivételes eljárásban, két nap alatt, mindenféle előzetes egyeztetés nélkül a fideszes parlamenten áttolt, lakástakarékpénztárakról szóló törvény módosítását, amely azóta már a Magyar Közlönyben is megjelent. Ha esetleg nem is tudnánk (de tudjuk), hogy a lakástakarékok kinyírása természetesen a Rogán-féle lakáslottóban nyomuló cégnek, a Central NOK Szervező Zrt.-nek kedvez, akkor is okádni kellene a magyarokat mindenről megkérdező, kamukonzultációból kamukonzultációba szédelgő kormánypárt eme sunyi, aljadék húzásán. Amely ráadásul bele is tolja a pofánka, mekkora hatalmas feltaláló ez a Rogán Bűnöző Antal. Miután röhögve megcsinálta és az állampárt le is vezényelte a magyar adófizetőket mintegy 30 milliárddal megkárosító, a haverjait viszont 60 milliárdos haszonnal sújtó letelepedési kötvényes bulikát, ímhol a helyzetbe hozott másik Rogán-biznisz. Tehát miközben a GCsaládok Évét írjuk, egy mozdulattal tették értelmetlenné családok tömegei számára a lakástakarék-pénztári megtakarításokat, Rogán üzletét viszont érintetlenül hagyták. Amely üzlet arról szól, hogy a haverjai cége olyan közösséget szervez, amelyben a tagok 10-15 évig gyűjtik a pénzt, aztán valaki közülük – sorsolás vagy licitálás útján új lakáshoz jut. Aki többet fizet, az nagyobb eséllyel nyer. A hülyének is megéri spekulálni, nem? Undorító, átlátszó. Ezeknek a kezében tényleg minden szarrá válik.

Közben végigszlalomoztam az irgalmatlan mennyiségű és minőségű fröcsögés között, amit a hajléktalanok törvényes megalázásának örömére a propagandafertő kibocsátott magából a kormány védelmében, de ettől megkímélem a kedves olvasót, elég ha én mérgezem magam. A lényeg: kitalálták, hogy az lesz a tuti, ha ráfogják mindenkire, aki az embertelenség ellen szól, hogy hülyebarom, kretén liberális, és a nyomort akarja konzerválni, azóta is ezt nyomja kötelezően az összes sztárpublicista és tollforgató segédmunkás. Najó, egy foszlányt idecsinálok a kilogó nyelvű, lihegő szervilizmus bizonyítására: A Kornisok, Hernádik meg Parti Nagy Lajosok meg csak tüntessenek nyugodtan azért, hogy a hajléktalanok megfagyhassanak. A kormány addig megmenti az életüket. Ja, kedves felszopó úr! Az életüket márpedig csak úgy lehet megmenteni, ha a maradék méltóságuktól is megfosztják őket, amikor a személyes tárgyaikat elveszik és megsemmisítik. Rohadék, álszent barbárok!

Tegnap óta toborozzák vadul a tapsikolókat Orbán október 23-ai monológjára, az összes fideszes káder osztja is rendületlenül az alábbi ínycsiklandozóságot, erről se maradjanak le, idepakolom:

És akkor beszéljünk a tegnapi nap legfontosabb híréről, amely arról szólt, hogy Demeter Márta, LMP-s képviselő Orbán Flóraként, a miniszterelnök 14 éves lányaként azonosított valakit, aki szeptember elején a Magyar Honvédség által vett egyik Airbus A-319-es repülőgéppel kiképző repülés keretében utazott. Ciprusról Magyarországra. A történetet Ungár lapja, az Azonnali szellőztette meg, a hír pedig futótűzként száguldott végig a magyar médián. A Kormányzati Tájékoztatási Központ – amelyik egyéb körülmények között magasról szarik a tájékoztatásra – ezúttal rohamtempóben közölte, hogy hír egy újabb fake news, hírlapi kacsa, aljas rágalom. Ezután a Miniszterelnöki Kabinetiroda – amely más körülmények között nem szokta elsietni a közérdekű, nyilvánosságra tartozó információk közlését – az Origónak elmesélte, hogy egy Orbán L. nevű századost látogatott meg Cipruson felesége és kislánya, akit történetesen Flórának hívnak és 2 éves. A szabályzat lehetővé teszi, hogy a katonák családtagjait hazaszállítsák, erre a parancsnok engedélyt kapott. Azóta egy emberként ordít az Orbán-dinasztiát szolgáló propagandamocsár, hogy a balliberális kamusajtó pofára esett, hazudik, és féknyúz. Nos, az egy dolog, hogy az ember tévedhet, csak az a nem mindegy, hogy utána mi következik. Márpedig Demeter Márta egyelőre – azon kívül, hogy a Facebook-oldalán szorgalmasan törölgette tegnap a számára kényes kommenteket – semmi olyat nem tett, amiből az következne, hogy valaha is lehet más ez a kurva politika. Ungár lapjával közölte, hogy ha azt állítják, hogy nem a miniszterelnök lányáról van szó, akkor legyenek nyilvánosak az engedélyezésről szóló iratok, különben az egész csak magyarázkodás, és ennyi. Én nem állítom, hogy amit az Origo megír, arra érdemes mérget venni, de ennek az ügynek meglehetős mellényúlás íze van még akkor is, ha a magyar társadalom egy része már ott tart fejben, hogy meg sem kérdőjelezi, hogy Orbán néha véletlenül pont nem érintett a közpénzekkel való visszaélésben. Azonban addig nem lesz más a politika, ameddig ugyanazzal az impertinenciával lépnek fel az állítólagos ellenzéki képviselők, mint amit a Fidesztől megszoktunk. Nem az lenne a normális, hogy aki téved, az kiáll és a sunnyogás helyett elnézést kér, vagy legalább a nyilvánosság pofájába néz, amikor még mindig köti az ebet a karóhoz? Én azt hiszem, hogy Demeter Márta, az LMP társelnöki pozíciójának várományosa most sokkal nagyobb szolgálatot tett Orbánéknak, mint azt el tudjuk képzelni. Erről fognak ordítani a fideszes dezinformációs kanálisok és az a szörnyű, hogy noha reggeltől estig hazudnak, most igazuk lesz. És igen, most az ellenzéki média is nagyon melléfogott, lehet ezt tagadni, de fölösleges.

Annyira nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, hogy a Fidesz kezét sejtsem e látványos mellényúlás mögött, abban viszont majdnem biztos vagyok, hogy a Fidesz keze is örömmel segédkezik a Jobbik sírjának megásásában. Tegnap derült ki, hogy a hosszú napok óta a kormánymédiában haknizó VolNER János és két párttársa kilép a pártból. Hála legyen, már korábban ki kellett volna. Annál undorítóbbat nem tudok elképzelni, mint az Echo TV-től a Hír TV-ig haknizni, vadul sorosozni és teregetni a szennyest. Ha valaki valaha is komolyan gondolta, hogy ő a Fidesz ellenzéke, akkor ez szerintem nem férne bele. Nem véletlenül nem vagyok politikus.

Az viszont legalább biztosan nem féknyúz, hogy miközben a magyar hajléktalanokat saját kormánya üldözi és alázza meg, az üldözött keresztényeket közel 5 milliárd forinttal támogatták. Ez a kemény, nem a kád széle.

Meg az sem féknyúz, hogy Brüsszelben technikailag felfüggesztették három magyar uniós program kifizetéseit, vagyis sikerült megállítani a gazokat. Jó, mondjuk közben Matolcsy cége, az MNB aranyat vásárol Orbán javaslatára, tehát kit érdekel? Csakhogy van itt azért probléma: pénz már egy ideje nem érkezik az Európai Uniótól, ezért a költségvetés terhére mókáznak a fiúk. Olyannyira, hogy augusztusi adatok szerint az önkormányzatok nélkül számolt államháztartási hiány 1646,2 milliárd forintra emelkedett. Azzal pedig, hogy a bizottság felfüggesztette a három operatív programot, olyan helyzet állt elő, hogy Magyarország nem is küldhet ki több számlát. Márpedig ha nem sikerül megállapodni a brüsszelitákkal, akkor Magyarország könnyen átlépheti a korábban vállalt 2,4 százalékos GDP-arányos hiánycélt. Tudom, hogy Varga Mihály közepes képességű könyvelő szerint minden rendben van, de attól tartok, jönnek a szűk esztendők, barátaim. Nem tudom, hogy akkor a migránsozás, sorosozás mire lesz elég, de kíváncsian várom.

És a végére a dübörgés és jobban teljesítés bizonyítására egy másik adat: három ország van csak az Európai Unióban, ahol több gyereket fenyeget a szegénység, mint Magyarországon – erre a megállapításra jutott az EU Alapjogi Ügynöksége. A most kiadott jelentés szerint a magyar gyerekek szinte pontosan harmadát, 33,6 százalékukat fenyegeti a szegénység vagy a társadalmi kirekesztettség. Innen lesz szép győzni, elvtársak!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!