Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az a lapát rossz vége

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Én tényleg nagyon örülök annak, hogy lett egy új államtitkárunk. Nagy Márton örömének is nagyon örülök, bár nem állítom, hogy értem, milyen szakmai tapasztalatokra számít ő.

Pályáját 1987-ben a Ferromasch Tiszaszalkai Gyáregységben kezdte, mint fejlesztőmérnök. 1988-tól 1993-ig a vásárosnaményi Ipari és Vendéglátóipari Szakképző Iskolában mérnöktanárként, majd 1993-tól 1999-ig műszaki igazgatóhelyettesként dolgozott. 1999-től 2006-ig a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Munkaügyi Központ Vásárosnaményi Kirendeltség kirendeltségvezetője volt. (Wikipédia)

Ezek közül melyik teszi alkalmassá a feladatra? Hogy vezetett egy helyi munkaügyi központot? Sokan vannak ilyen szakemberek.

A családok megélhetését akkor kellene megvédeni, ha lenne nekik ilyen. Most inkább a létrehozás lenne a fontos. Amúgy pedig nem a szankciók sújtják az országot, hanem az Orbán-kormány, benne Nagy Mártonnal és Novák Katalinnal.

  Novák Katalin köztársasági elnök Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára Czomba Sándort december 1-jei hatállyal államtitkárrá nevezte ki, aki a gazdaságfejlesztési miniszter irányításával a foglalkoztatáspolitikáért fog felelni.

Nagy Márton számít az államtitkár korábban megszerzett sokrétű politikai és szakmai tapasztalataira, elvárja, hogy a szankciók sújtotta inflációs- és gazdasági helyzetben, amely megköveteli a gyors reagálóképességet, innovatív és hatékony javaslatokkal járuljon hozzá a teljes foglalkoztatás megőrzéséhez, a családok megélhetésének megvédéséhez. Mindemellett feladatul szabta, hogy a partnerség jegyében egyaránt tartson fenn aktív párbeszédet a munkaadói és a munkavállalói oldal szereplőivel, ugyanis minden munkahely számít, ezért az összes lehetséges segítséget meg kell adni azoknak akik a válság ellenére képesek, tudnak és akarnak munkát adni, dolgozni. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!