December 7,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Avatóbrigád

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 450,813 forint, még hiányzik 2,549,187 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az alábbi hír azért került be szokásos ebéd utáni kínálatunkba, mert szerkesztőségünket örömmel tölti el az a nem mindennapi tény, hogy akár öt szalagvágó is elég lehet egy egészségház avatásához. Ez ritka tünemény, akár kétszer ennyien is lehettek volna.

Lepsény, 2020. augusztus 17. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára (b2), Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke (b), Varga Gábor fideszes országgyűlési képviselő (b3), Somodi József, a kivitelező Soma-Team Kft. ügyvezetője (b4) és Salamon Béla polgármester (b5) a Fejér megyei Lepsényben az egészségház avatásán 2020. augusztus 17-én. MTI/Bruzák Noémi

Lepsény, 2020. augusztus 17. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a testmagasságát méri a Fejér megyei Lepsényben az egészségház avatásán 2020. augusztus 17-én. Mellette Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke (j) és Varga Gábor fideszes országgyűlési képviselő (b2). MTI/Bruzák Noémi

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!