Október 17,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Annak is ocsmány vége lett

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,091,448 forint, még hiányzik 1,908,552 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Állítólag szombat van, lehet pihenkélni. Minden megy a maga útján, az origós Manyika néni ezerrel építi az Orbán Viktorról elnevezett személyi kultuszt.

Remélem, lesz majd arról is hír, hogy Orbán Viktor mennyivel hugyozott sárgábbat szerdán, mint kedden és hogy a költőt milyen virág illatára emlékeztette a vasárnap esti szellentése. Addig is, ameddig elérkezik ez a szép idő – mindjárt – csobbanjunk bele a nemzeti elmebaj soha véget nem érő versenyébe.

Aki még nem olvasta Kocsis Máté szívhez szóló sorait, az sürgősen pótolja!

A kommenteket csak jobb idegrendszerű olvasóknak ajánlom, mert eléggé elkeserítő a tudat, hogy igenis van élet az agyhalál után. Ha ez megvan, akkor már csak Bayer Zsolt lovagkereszt költeménye hiányzik a teljes műveltség megszerzéséhez. Itt lehet megcsodálni, én csak egy szeletet marok ki az újrahasznosított tortából. Bizonyára van még hasonló műalkotás, ha nincs, akkor lesz. Ha egyszer ezt adta ki a pártbizottság, akkor ezen acsarkodnak az elvtársak. A fizetésért meg kell dolgozni. Lássuk a dohos sütit:

A magyar választók meggyőző többséggel a kormánypártokat bízták meg azzal, hogy képviseljék őket az Európai Parlamentben. S most az EP-ben elkezdődött a bizottsági elnöki és alelnöki helyek kiosztása, ezen pozíciókra pedig az Európai Néppárt öt magyar kormánypárti képviselőt jelölt.

No. Nem fogom senkinek címezni a mondandómat, csak úgy általában beledurrantom az árvalányhajas magyar pusztába. Ideje lenne megtanulni számolni, vagy nem kellene olyan bivalyosakat hazudni nyilvánosan. Figyelem!

Félanalfabétáknak és teljesen hülyéknek részletezem. Összesen 3 470 566 honfitársunk méltóztatott elfáradni szavazni. Hogy a maradék négymillióvalahány miért nem tette, arról hosszasan lehetne irkálni, de nem fogok. Ők azok, akik legelőször meg fogják szívni, ha borul a rendszer, de annyi nincs bennük, hogy tegyenek önmagukért valamit. Ők azok, akik kapják be, aztán ha baj van, majd meséljék el egymásnak a másik barommal, aki szintén nem bírt félórát kiszakítani a lázas semmittevésből, de ők fognak a leghangosabban vonyítani, amint nem lesz sör a hűtőben, mert arra sem futja.

Tehát elmentünk 3 470 566-an szavazni. A Fideszre mindösszesen 1 824 220 ember szavazott. Eddig megvan? Most jön a matek. Hányan nem szavaztak a Fideszre? Megfejtés: 1 646 346-an voksoltak másra. Tehát mindösszesen 177 874‬ szavazattal kapott többet a Fidesz, mint az ellenzéki pártok. A megvásárolt külhoni szavazatok nélkül ez a különbség sem lenne. Figyi, most jön a keresztkérdés: hol van az meggyőző többség? Ja, hogy sehol. Akkor tipegjünk tovább.

Mi, ellenzékiek pontosan, nagy ívben és vidáman teszünk arra, hogy a nagyon aranyos fideszes szavazók miért és hová küldték a pártjukat. Itt jegyezném meg, hogy barokkos túlzás kormánypártoknak nevezni az egy darab Fideszt. A KDNP a parlamenti küszöb közelébe sem jutna saját erőből, ne nevezzük már kormánypártnak azt az alibi-szektát, amelyik csupán azért bohóckodhat ott, hogy Orbán elmondhassa: ez egy többpártrendszer.

Tehát már eljutottunk odáig, hogy nincsenek kormánypártok és a szavazásra elbandukolók meggyőző többsége sincs a Fidesz oldalán. Mi, ellenzékiek pediglen leszarjuk, mit akar Orbán Viktor. Mi azt várjuk el a képviselőinktől, azért küldtük őket oda, hogy minket képviseljenek. Nem a Fideszt, nem Orbánt, hanem minket és azt az országot, ami a miénk is. Ebből következik, hogy a mi képviselőink dolga nem Orbán Viktor szolgálata. Márpedig ha nem az, akkor nem is értem, mit kínlódik a komplett maffia azon, hogy a mi képviselőink minket képviselnek.

Azt már évek óta pontosan tudjuk, hogy a kormány pofája nagy ugyan, de soha semmit nem tesznek, ami nem a saját, személyes érdeküket szolgálja. Az lett volna az ellenzéki szavazók elárulása, ha tovább támogatták volna ezt az esztelen, országromboló bandát. Nyugodtan ki lehet egyébként tenni a bizottságokból az ellenzéki(vagy annak nevezett) tagokat, felesleges ott bohóckodniuk. Sőt, a Parlamentet is kulcsra lehet zárni vagy eladni ötezerért Tiborcznak, aztán adni neki kétezer milliárd állami támogatást, hogy újítsa fel. Akár kuplerájt is lehet csinálni az épületből, most sem az eredeti céljának megfelelően használják, úgyhogy tök mindegy.

Értem én, hogy nehéz elfogadni, de ebben az országban nincs többsége a Fidesznek. Ami súlyosabb: az ország, de legalábbis a választásra elcsámpázó polgárok legalább fele marhára nem akarja azt, hogy azok a képviselők, akiket viszont ők küldtek oda, a Fidesz malmára hajtsák a vizet. Most jön még az az érvnek gondolt valami, hogy dehát egyetlen pártra szavaztak annyian, amennyien az összes többire és az összes többi nem egy párt, hanem több. Ez így igaz. Demokráciában úgy működik, hogy minden állampolgár talál magának olyan pártot és olyan képviselőt, amelyik neki a leginkább megfelel. Olyan monolit párt, amelyik egymaga dönt egy ország sorsáról, demokráciában nincsen. Csak diktatúrában. Olyan kormány pedig, amelyiknek tagjai és propagandistái árulónak merészelik nevezni azokat az országlakókat, akik nem őket támogatják, amelyek ellenségnek, idegen ügynöknek merészelik kikiáltani azokat a politikusokat, akik ellenzéki pártok tagjai, nincsen demokráciában. Ez a náci rezsimek sajátossága.

Úgyhogy – hogy egy klasszikust idézzek vagy ha nem, akkor valaki mást – kuss van, picinyeim! Az ellenzékiek által az Európai Parlamentbe küldött képviselők pontosan azt tették, amivel megbíztuk őket. Ők nem a hazájukat árulták el akkor, amikor minden demokratikus eszközzel igyekeznek korlátok közé szorítani a maffia túlhatalmát, hanem a magyar választópolgárok akaratát érvényesítették. Magyarul: nem kollaboráltak a Fidesszel. Éppen ideje volt. Reményeim szerint egyre sűrűbben lesz ok az óbégatásra a szekértáborban. Végül – mert nem lehet elégszer hangsúlyozni – Orbán Viktor nem Magyarország, a Fidesz nem Magyarország, utoljára egy eszement bajuszos emberke óbégatta, hogy ő egyedül képvisel mindenkit és áruló, aki mást mond, annak is ocsmány vége lett. Mi többiek, akik legalább annyian vagyunk, mint a Fideszre szavazók és ugyanúgy ebben az országban élünk és itt adózunk (megkockáztatom: mi tartjuk életben adományokkal és segítséggel azokat, akiket a Fidesz tipor a földbe és végül mégis a Fideszre szavaznak félelemből, ostobaságból, gyávaságból), kikérjük magunknak, hogy mindenféle jól fizetett csatlósok hazaárulónak merészeljenek nevezni minket. Egyetlen mondattal is meg tudom fogalmazni: mentek ti a picsába!

Kivételesen valami idegnyugtató zenét hoztam. Hátha kisimulunk tőle.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!