Február 27,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amikor már azt hihetnénk, hogy megnyugodtak a kedélyek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,001,188 forint, még hiányzik 1,998,812 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Mi Hazánk Mozgalom – a Fidesz fiókpártja – mai megmozdulását még Boldog István is megirigyelhetné. A pár nappal ezelőtti Toroczkai-féle, befeszített izmokkal, a kameráknak pózolva kiöntök egy flakon Coca-Colat a gyár előtt, hogy megmutassam mennyire kemény vagyok, akció után a mozgalom autókkal eltorlaszolta a gyár dunaharaszti épületének főbejáratát, és ezt – a legutolsó hírek szerint – a rendőri felszólítás ellenére sem hagyták abba. Nincs is ma annál fontosabb hír, minthogy a Coca-Cola milyen plakátokat helyez ki közterületen. Kezd a putyini Oroszország egyre inkább visszaköszönni Magyarországon.

A Mi Hazánk Mozgalom aktivistái, a Coca-Cola egynemű párokat ábrázoló plakátkampánya ellen tiltakozva hétfő délelőtt eltorlaszolták az üdítőgyártó dunaharaszti palackozó üzemének bejáratát – közölte a Hír TV.

A tájékoztatás szerint a párt politikusai és aktivistái négy autóval állták el az utat, fennakadást okozva ezzel az üzem forgalmában. Kifeszítettek egy “Mi lesz a következő? Pedofília? #LOVEISLOVE?” feliratú transzparenst; a molinó, illetve a “Pedofília” szó betűtípusa a Coca-Cola arculati elemeit idézi. A híradás szerint a rendőrök igazoltatták a tiltakozókat és felszólították őket, hogy hagyják szabadon a bejáratot, ám az aktivisták egyelőre nem tettek eleget a kérésnek – közölte a helyszínről a Hír TV. – MTI

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!