Február 22,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Alternatív szivárvány

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 898,378 forint, még hiányzik 2,101,622 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szánthó Miklós azt üzente Japánba, hogy Magyarország inkább az ő érdekes színű és mintájú zoknijait választja a szivárványos genderpropaganda helyett, mert csak úgy lehet megőrizni az ő identitását. Igaza is van a nagyon sok pénzért nagyon érdekesen konzervatív influenszernek! Le a szivárványos genderpropagandával, helyette nézegessünk inkább szivárványos Szánthó Miklóst! A makkos cipőtől a kipödört bajuszig – és akkor szót sem ejtettünk a kék nyakkendőhöz spenótzöld zoknit, a kettő közé mustársárga nadrágot és a sörpocira feszülő inget rántó eleganciáról – tökéletes férfieszménytől egészen biztosan szaporodásnak indul a nemzet, de azon nyomban ám! És mennyire okos mindezekhez, az elmondhatatlan: „Egy újszülöttek nélküli nemzet végül megszűnik nemzetként létezni. Ha egy nemzetből hiányoznak az emberek, akkor végső soron nem létezik a demokrácia, amire építeni lehetne.” 

Egyszerűen csodálatos, nem is értem, hogy nem kapott még minimum Nobel-díjat! És nem csak szép, valamint hihetetlenül bölcs, de valóságos múzsa is, mert engem megihletett! Ilyenek jutottak eszembe nyomban, mint például: Üres pohárból nem lehet inni! A nagybőgőt nem fújni kell! Aki nem eszik, az éhes lesz! Meg ilyenek. Tessék bátran folytatni!

Magyarországon „a családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett, a nemzeti identitást és az állami szuverenitást a woke-őrülettel és a globalizmussal szemben” – fogalmazott az Alapjogokért Központ főigazgatója videoüzenetében a Japánban zajló CPAC (Conservative Political Action Conference) konferencián.

Szánthó Miklós kiemelte: a családok támogatása és a gyermekek védelme nem pusztán erkölcsi kötelesség, hanem nemzetbiztonsági szükségszerűség is: „Egy újszülöttek nélküli nemzet végül megszűnik nemzetként létezni. Ha egy nemzetből hiányoznak az emberek, akkor végső soron nem létezik a demokrácia, amire építeni lehetne. Mindennek fényében Magyarország úgy döntött, hogy külső irányban megvédi határait, belső viszonyait tekintve pedig megvédi a gyermekeket” – fejtette ki.

A főigazgató, aki a CPAC Hungary főszervezője is azt mondta: Magyarország a nemzetközi konzervatív ébredés és a családbarát politika egyik motorja , amivel kiváltotta a progresszív globalista elit kérlelhetetlen dühét, de egyedül nem lehet képes megfékezni azt a balliberális politikát, amely a vesztébe kergetné a magyar társadalmat.

Szánthó Miklós emlékeztetett a nemzeti oldal nemzetközi összefogásának fontosságára: „Együtt helyreállíthatjuk legszentebb intézményünk, a család becsületét és megbecsültségét; együtt helyreállíthatjuk közös civilizációnk jövőjét. Mert együtt erő vagyunk!” – hangoztatta.

A rendezvényen Kovács István stratégiai igazgató arról beszélt, hogy egyetlen olyan nemzet van, amely eddig nem volt hajlandó csatlakozni a „progresszív baloldal kollektív öngyilkosságához”. “Magyarország bebizonyította, hogy lehet megálljt parancsolni a genderideológiának és a bevándorlásnak. Olyan harc ez, amelyet a jó szándékú emberek vívnak az őrület ellen Japántól az Egyesült Államokon át Európáig. Muszáj összefognunk, ha győzni akarunk!” – hangsúlyozta.

Kovács István szerint az elmúlt időszak válságait a Brüsszelben és Washingtonban hatalmon lévő baloldal egytől egyig „katasztrofálisan félrekezelte”. Hozzátette, a nyugati liberális elit annyira opportunista és korrupt lett, hogy az már a „biztonságunkat és túlélésünket” veszélyezteti. Minden politika, amely akár Brüsszelből, akár a washingtoni liberális elittől jön, “minket fenyeget, és ez teljesen önpusztító” – magyarázta s stratégiai igazgató.

„Arra kérjük barátainkat a világ minden táján, hogy álljanak mellénk. Fogjunk össze a jövőnk érdekében, és üzenjük meg a woke szektának: eddig és ne tovább!” – mondta. (MTI) 

A címlapon látható fotó egy júniusi hiánypótló rendezvényen készült és Szánthó Miklós Facebook-oldalát dicséri.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!