Június 21,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Állítsák meg gyorsan Brüsszelt, mert már megint elindult!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,249,571 forint, még hiányzik 1,750,429 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Leginkább a szórakoztató értéke miatt teszem ide ezt a közleményt. Deutsch Tamás – és persze a komplett állampárt – Magyar Gábor ügyvéd kinevezése miatti őrjöngését biztosan sokan hallották már. Az egyik bűne Magyar Gábornak az, hogy Magyar György az apja, a másik pedig az, hogy igen régóta kiáll Magyarország jogállami normáinak visszaállítása és hasonló csacsiságok mellett. Azt pedig jól tudjuk, hogy akit nem Orbán Viktor nevezett ki bármilyen posztra, az nem lehet más, mint az ország ellensége. A négy éve Brüsszelben élő és dolgozó Magyar Gábor is ellenség, természetesen.

Itt jön a humorfaktor:

Magyarország meghatározó civil közösségeként a CÖF-CÖKA is felszólítja az Európai Bizottságot Magyar Gábor azonnali visszahívására, illetve ezzel egyidejűleg követeli Vera Jourová bizottsági alelnök azonnali lemondását.

Elég nagy bajban vagyunk így is, de ha a CÖF lenne az ország meghatározó és ráadásul civil közössége, el is áshatnánk magunkat. Szerintem egyébként nem kellene itt megállni, sürgősen kellene egy békemenetet szervezni Brüsszelbe. Itt az ideje, hogy Orbán Viktor feltétlen hívei megmutassák, milyen sokan vannak, és mennyire elszántak. Állítsák meg gyorsan Brüsszelt, mert már megint elindult! Már látom is Brüsszel utcáin a májkrémes zsömit (természetesen beleragadt szalvétával) majszoló forradalmárokat, ahogy megdöntik a rendszert, miközben kézről-kézre adják a reumakenőcsöt, mert a szolidaritás nem ismer határokat. Igen, tessék békemenetet szervezni, én, Magyarország egyik meghatározó senkije kifejezetten ragaszkodom hozzá! Hajrá!

 

NYÍLT LEVÉL. Azonnali hatállyal mondjon le az Európai Bizottság alelnöke! Jourová asszony kecskére bízta a káposztát.

    Magyar Gábor EU bizottsági jelölése nyílt, elfogult, politikai támadás a legitim magyar kormány ellen.
Mint ismeretes, a Magyarországgal foglalkozó idei jogállamisági jelentést előkészítő delegáció kapcsolattartójának Magyar Gábort, az Európai Bizottság egyik főigazgatóságának munkatársát nevezték ki.
“Magyar Gáborral nem az a probléma, hogy Magyar György ismert baloldali ügyvéd-politikus fiáról van szó. A kinevezés attól botrányos, hogy a Magyar Gábor nem egy független uniós tisztviselő, hanem a valóságban egy izgága baloldali politikai aktivista” – értékelte a helyzetet Deutsch Tamás, aki a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációjának vezetőjeként a tegnapi napon arról adott tájékoztatást, hogy a Fidesz európai parlamenti képviselői levéllel fordultak az Európai Bizottsághoz, mert álláspontjuk szerint a bizottság Magyar Gábor személyében egy “virtigli baloldali politikai aktivistát” nevezett ki a Magyarországgal foglalkozó idei jogállamisági jelentést előkészítő delegáció kapcsolattartójának. A politikus hangsúlyozta azt is: Magyar Gábort, “nyilvánvaló elfogultsága miatt” az Európai Bizottságnak, illetve Vera Jourovának azonnal vissza kell hívnia, és nyilvánosan garantálnia kell végre az elfogulatlan eljárást.

 A CÖF-CÖKA korábban Jourová bizottsági alelnök részére küldött megkeresésünkre adott válaszában arról biztosított, hogy Ő személyesen, valamint a Bizottság tagjai is nyitottak és ösztönzik a rendszeres párbeszédet az összes európai állampolgárral és civil társadalmi szervezetekkel.
Mint arra korábban is felhívtuk a figyelmet, az Európai Unióról szóló Szerződés 17. cikke alapján az Európai Bizottság tagjait általános alkalmasságuk és európai elkötelezettségük alapján, olyan személyek közül kell kiválasztani, akiknek függetlenségéhez nem férhet kétség, illetve feladatainak ellátása során a Bizottság teljes mértékben független. Magyar Gábor jelölésével a jogállamisági jelentést előkészítő delegáció kapcsolattartójának most már kijelenthetjük, hogy Vera Jourová, úgy is mint az Európai Bizottság értékekért és átláthatóságért felelős biztosa és úgy is mint a testület alelnöke alkalmatlan, elfogult és velejéig gátlástalan.
Ezek alapján Magyarország meghatározó civil közösségeként a CÖF-CÖKA is felszólítja az Európai Bizottságot Magyar Gábor azonnali visszahívására, illetve ezzel egyidejűleg követeli Vera Jourová bizottsági alelnök azonnali lemondását.

CÖF-CÖKA vezetősége
    Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

MTI-OS

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!