Március 6,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Államtitkár: a múlt év utolsó hónapjában négyezerrel dolgoztak többen, mint 2019 azonos időszakában

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 736,760 forint, még hiányzik 2,263,240 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Idehaza nemhogy megszűntek volna munkahelyek, és nőtt volna a munkanélküliek száma, hanem még többen is dolgoztak tavaly decemberben, mint az azt megelőző, vagyis a covid előtti időszakban. Nem semmi számolási módszerekkel dolgozhat az ITM, ha nekik ez jött ki. Szinte biztosan egyeztettek a KSH-val ezt megelőzően, hiszen ők pontosan tudják, hogyan kell úgy manipulálni a statisztikákat, hogy az a kormánynak kedvezzen. Sikeres tehát a tavalyi év is – GDP-csökkenés ide, gazadasági válság oda -, hiszen sikerült megvédeni a munkahelyeket.

Az ITM államtitkára, Schanda Tamás arról is beszámolt, hogy ameddig a kormány gőzerővel dolgozik a magyarok megvédésén, addig a baloldal nem tiszteli az egészségügyi dolgozók teljesítményét, arról nem is beszélve, hogy adóemelésnél, a 13. havi nyugdíj elvételénél és az állami vagyon elhárdálásánál többre nem is képesek. Az államtitkár a végén pedig szépen azt is hozzátette, hogy Magyarország a baloldali ármánykodás ellenére is le fogja győzni a járványt. Jól van akkor.

A múlt év utolsó hónapjában négyezerrel dolgoztak többen, mint 2019 azonos időszakában. Azaz a magyarok továbbra is munkából akarnak megélni, a gazdaságvédelmi intézkedések pedig valódi, hatékony segítséget nyújtanak nekik ebben – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára szombaton a Facebookon.

Schanda Tamás azt írta, azt szeretnék, hogy 2021 ne csak a járványhelyzetből való kilábalásról szóljon, hanem egy igazán jó éve legyen Magyarországnak, ezért természetesen nem lehet hátra dőlni, és a kormány folytatja a munkahelyek megvédéséért és az újabbak létrehozásáért a küzdelmet.

Az emberek egészségének védelméről szólva megjegyezte, érkeznek az oltások, és már több mint egymillió ember regisztrált is a vakcinára.

Brüsszel ugyan megint “súlyos” hibákat ejtett a beszerzésnél, amit jól mutat az is, hogy Izrael és az EU-ból frissen kilépett Nagy-Britannia is sokkal több oltóanyagra tett már szert, mint az a kontinensre jellemző, de Magyarország ennek ellenére is jól halad az oltási program végrehajtása – tette hozzá.

“A baloldal persze ezeket az eredményeket is támadja. Nem tisztelik az egészségügyi dolgozók teljesítményét és a nap mint nap munkába járó, az ország működését biztosító emberek eredményeit sem. Korábban már láthattuk, tapasztalhattuk, hogy mire képesek kormányon: adóemelések, a 13. havi nyugdíj elvétele, az állami vagyon elherdálása – csak hogy pár dolgot említsek. Most, a járványhelyzetben pedig hazudoznak, álvideókat vagy kegyeletsértő filmeket gyártanak, na és persze folyton-folyvást Brüsszelbe szaladgálnak feljelentgetni a saját hazájukat” – közölte az államtitkár.

Schanda Tamás hozzátette, hogy Magyarország ennek ellenére is le fogja győzni a járványt. (MTI) 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!