Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


AKKOR IS! ÉTELOSZTÁS!

A postaládánkból:

„AKKOR IS! ÉTELOSZTÁS!

a Kossuth Lajos téren

„Embernek lenni, egy egyre embertelenebb világban – hogy ne csak annyit érjünk, mint amennyi pénzünk van” – a Minden Ember Számít Egyesület (MESZE) erről van meggyőződve, míg a kormány a szőnyeg alá sepri a szegénység kérdését, még a közterületeken is meg akarja tiltani az ételosztást, vagy legalább is engedélyt nem adnak ki rá!

Ezért a szervezők 2018. január 20-án, ételosztást tartanak hajléktalanok és mélyszegénységben élők részére. Felhívásunk így szólt:

„Ételosztó piknik a “Ránkszorulókkal”.

Megkérjük a résztvevőket, hogy mindenki hozzon magával egy szendvicset, egy tál meleg ételt, egy flakon forró teát, és ő maga vendégelje meg a rászorulót!

Ezzel is jelezni kívánjuk, hogy nem csak egy-két ember túldimenzionált magánakciói az ételosztások, hanem a tömeges igény mellett a támogatók széles köre is létezik!

Ezért sem fogadjuk el a kormány civilek elleni támadását, azt hogy meg akarja tiltani, hogy segítsünk a Ránkszorulókon!”

 

Várjuk szeretettel a sajtó jeles képviselőit is!

Tömpe Krisztina elnök

Minden Ember Számít Egyesület (MESZE)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS