December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Áder János államtitkári kinevezéseket adott át

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez a nap is eljött, hála legyen gondos kormányunknak. Áder János két horgászsiker között újabb államtitkárok kinevezésére szakított időt. Külön felhívnám a figyelmet a háttérben látható szandálos, rövidgatyás kissrácra, aki nem tudom, kinek a kicsodája és hogyan került oda. Lehet, hogy egy jövőbeni államtitkárt tisztelhetünk benne? Mindenesetre most még aranyos kiskrapek.

Budapest, 2018. június 13. Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium élelmiszerbiztonságért felelős államtitkára (b), Kecsmár Krisztián, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős államtitkára (b2), Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára (b3), Bódis József, az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkára (b4), Sztáray Péter András, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára (b5), Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium államtitkára (b6) és Sors László, a Pénzügyminisztérium államtitkára (b7)a kinevezési okmányuk átadási ünnepségén a Sándor-palota Tükörtermében 2018. június 13-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!