December 8,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Áder: Isten keresése, befogadása cselekvő aktivitást jelent

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 514,445 forint, még hiányzik 2,485,555 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Áder János is megjelent ma a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) rendezvényén, ahol arról beszélt, hogy a hit nem lehet passzív, vagyis nem várhatjuk meg, hogy Isten leüljön mellénk egy padra és megkérdezze, miben segíthet. Arról is beszélt, hogy mindannyian kapunk jeleket, de csak rajtunk múlik, hogy Isten keze munkájának, vagy csupán véletlennek tekintjük azt.

Még jó, hogy az ország köztársasági elnöke pontosan tudja azt, hogy Isten jeleket küldözget, ez ugyanis azt jelentheti, hogy ő napi szinten kommunikál vele. Érdekelne, hogy pontosan mit üzen a Mindenható egy olyan ország köztársasági elnökének, amely ország vezetői a kereszténység mögé bújva zsákmányolják ki a saját polgáraikat.

Cselekvő aktivitásnak nevezte Isten keresését és befogadását a köztársasági elnök az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson (NEK) pénteken mondott tanúságtételében.

Áder János azt mondta: sokan gondolják, hogy Isten úgy segíti meg őket, hogy leül melléjük a padra, vagy melléjük lép az utcán, és megkérdezi, miben segíthet. A hit nem lehet passzív! – hívta fel a figyelmet.  Hozzátette: jeleket mindannyian kapunk, de csak rajtunk múlik, hogy “sztorinak”, vagy példázatnak tekintjük azokat. Rajtunk múlik, hogy a véletlent, vagy Isten keze munkáját látjuk benne – hangsúlyozta az államfő. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!