Október 29,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A tűzoltók is konzultálni szeretnének

Úgy tűnik, segítséget kérnek tőlünk a tűzoltók. Ők ott vannak, amikor mi vagyunk bajban. Segítenek. Most lehetőségünk van ezt viszonozni. Tegyük meg. Mindössze néhány kérdés, pár perc a kitöltés. Nem kell regisztrálni, csak válaszolni.

Nemzeti Konzultáció a Hivatásos Tűzoltók Jövőjéért

A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete egy felmérést szeretne készíteni a lakosság körében egy kérdőív kitöltésének segítségével, melynek címe: Nemzeti Konzultáció a Hivatásos Tűzoltók Jövőjéért. A kérdőív a szakszervezet honlapján érhető el: http://htfsz.hu/2019/01/20/nemzeti-konzultacio-a-hivatasos-tuzoltok-jovojeert/

    Kiadó: Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!