Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A tudathasadásos áldozati bárány szerepében tetszelegve

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,175,810 forint, még hiányzik 1,824,190 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem fogom tudni, mert nem is akarom túlkiabálni az olimpiai éremesőben fürdőző, mellet döngető és egymásra licitáló nertársakat és nertársnőket – amúgy is egy egész egyenpropaganda hadsereget tartanak arra, hogy a magyar sajtó sokszínűségét ordibálják bele a gonosz háttérhatalmak és Brüsszel pofájába, amit meg nem sikerül, azt jól beleírják egy kormányhatározatba -, de a az MTI mai termésének határozottan az alábbi az egyik legviccesebb darabja. Nem hallgatták el, nem sértette a jó hírnevüket, nem érezték Magyarország belügyeibe történő beavatkozásnak:

Aláírásgyűjtést indított egy lengyelországi civil szervezet a magyar gyermekvédelmi törvény támogatására, a múlt héten kezdődött, folyamatban lévő akciót keddig több mint négy és fél ezren támogatták.

Az aláírásgyűjtést szervező lengyel életvédő társaság, az Élet és Család Alapítvány (Fundacja Zycie i Rodzina) a varsói magyar nagykövetnek címzett petícióban megállapítja: a június közepén elfogadott magyar gyermekvédelmi törvényre „az LMBTQ-körök, valamint az őket támogató kormányok”, az Európai Unió és a média „a magyar kormány elleni kíméletlen kampánnyal” reagált.

Az aláírók támogatásukat fejezik ki a magyar kormányzatnak, és azt kérik, hogy ne hátráljon meg az LMBTQ-lobbi nyomásgyakorlása előtt.

Reményüket fejezik ki, hogy Lengyelországban is lehetőség nyílik majd a magyarországihoz hasonló szabályozás bevezetésére.

A petíciót a konzervatív média, köztük a DoRzeczy hetilap, a niezalezna.pl hírportál és a TV Republika hírtelevízió honlapjain terjesztik – ismertette hírportálján a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet.

A DoRzeczy főszerkesztője, Pawel Lisicki júniusi, Orbán bölcs lépése (hehe – szerk.) című kommentárjában „valódi áttörésnek és a bátorság megnyilvánulásának” nevezte a magyar törvényt. A nyugat-európai országokban egyre határozottabb a baloldali és liberális ideológia túlsúlya, annál fontosabb, hogy akadnak politikusok, akik képesek szembeszállni ezzel az irányzattal – áll a cikkben.

„Az ilyen politikusok nem a kívülről befogadott, betanult szlogeneket ismételgető bábuk és papagájok szerepében lépnek fel a történelem színpadán, hanem erős jellemről tesznek tanúságot (…), védik az alapvető értékeket és elveket” – írta Lisicki, hozzáfűzve: ő maga éppen ezért üdvözli, hogy a magyar Országgyűlés megszavazta az Orbán Viktor vezette Fidesz által beterjesztett gyermekvédelmi törvényt. (MTI)

A 38 milliós Lengyelországhoz képest ez a párezer aláírás nem tűnik valami acélosnak, ennélfogva hírértékűnek se igazán, viszont remélhetőleg, hogy várják már a NER hangosbemondójánál Varga Juditot, Deutsch Tamást, Kovács Zoltánt, Bayer Zsoltot és társaikat, akik az elmúlt napokban küföldi autóversenyzőkbe álltak bele – mint részeg kocsmatöltelékek a semennyire nem ittas vendégbe este fél 10 után -, és oktattak ki primitív módon. Hogy tudniillik kussoljanak, maradjanak a kaptafájuknál, és ne ugassanak bele a magyar kormány homofób gyermekvédelmi döntéseibe, mert honnan is tudhatnák, hogy élnek a magyarok, és különben is csak a magyarok dönthetik el, hogy akarnak élni, mert a magyar gyerekek szexuális nevelése kizárólag a magyar szülőkre tartozik. No, nem mintha bárki kétségbe vonta valaha is ezt a jogukat, de a hazudozás fél egészség alapon tökmindegy.

A kérdés az, hogy a gonosz Brüsszelt állandóan kettős mércével vádoló nertársak és nertársak hol vannak most? Miért nem kérik ki maguknak, hogy egy lengyel civil szervezet mégis honnan tudja, hogy élnek a magyarok, és mi köze egy lengyel civil szervezetnek vagy egy lengyel újság főszerkesztőjének ahhoz, hogy Erősjellemű Bátor Viktor milyen törvényeket hozat a saját kéziverzéslésű parlamentjével? Ha egy külföldi autóversenyző hülye és tájékozatlan ahhoz, hogy véleménye legyen, sőt, egyáltalán nem lehet véleménye, mert Soros, akkor egy külföldi civil szervezettel vagy újságíróval kapcsolatban ez miért nem működik ugyanígy?

Megválaszolom, mint Orbán Viktor a mikrofonállvány segedelmével saját magának feltett kérdéseket: amikor az önkényes, védhetetlen döntéseiket védelmező, támogató álláspontokat fogalmaznak meg külföldi senkik/valakik/bárkik, akkor az rendben van. Amikor egy sportolónak, művésznek, gazdasági szakembernek, egyáltalán a legutolsó magyar állampolgárnak van más véleménye, mint nekik, akkor azt azonnal leugatják. Akkor annak a véleménynek nincs létjogosultsága, mert egy külföldi sportoló nem ért a politikához, egy magyar polgárnak meg nem az a feladata, hogy a mindenható állampártéval ellentétes véleménye legyen. Ha magyar civil szervezetek bírálják az intézményesített orbánista jogtiprást, akkor azok Soros-zsoldosok, háttérhatalmakat szolgáló ügynökök és hazaárulók, ha egy lengyel haveri civil szervezet vagy újságíró lefetyel Orbán hátsójában, akkor nincs szemforgatás, szívszélhűdés és fogaknak csikorgatása.

Speciel együtt tudok élni azzal (kénytelen vagyok, mert ez a helyzet), hogy Orbánék homofób gyűlöletpolitikájának nem szab határt az országhatár, és hogy annak a nem utolsó sorban exportra termelt szélsőséges populizmusnak, amit képviselnek, máshol is van piaca. Még csak azt sem mondom, hogy lengyel civil és újságíró felebarátaink az orbánista gyűlölet piedesztálra állítása és bölcsességnek nevezése helyett petíciót indíthatnának mondjuk a pedofil bűncselekmények megelőzése érdekében, amelyeknek a 35%-át Lengyelországban családtag követi el, mert tiszteletben tartom a véleményüket. Ezzel ellentétben azzal egyre nehezebben tudok együttélni, hogy a megélhetési okokból visítva kettős mércéző Orbán-kormány nem csak Magyarországon, de Európa más részein is szalonképessé teszi a szalonképtelent, miközben világ szégyenére a tudathasadásos áldozati bárány szerepében tetszelegve, harci kutyaként vicsorognak mindenkire, aki szembenáll az egyre duzzadó, terebélyesedő szélsőjobbos pusztításukkal.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!