Február 7,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A sok hülye libsinek, aki nem érti a rendpártiságba csomagolt aljasság legújabb fejezetét

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 397,325 forint, még hiányzik 2,602,675 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hétfő után csak jobb lehet (vagy nem), üdvözlök mindenkit! Kedd van, és akaratom ellenére onnan folytatom, ahol két napja abbahagytam. Tudom, már nagyon hiányoztam mindenkinek is, legalább annyira mint nekem és a kedves kollégáimnak a moszkvai IP-címekről az oldalunkat ostromló koreai vendégmunkások, akik kisebb kihagyás után voltak szívesek tegnap újra feltűnni a Szalonna körül. Mint látható, nem annyira jártak sikerrel, de azért meg vagyunk sértődve: szerintünk egész jó cikkeket toltunk, vajon mi nem tetszett nekik? Sajnos ezt sose fogjuk megtudni, de abban biztos vagyok, hogy az Otthon Melege program weboldalának tegnapi haldoklásához például semmi közük nincs az orosz kollégáknak.

Jó, az igaz, hogy amit az állítólagos halaszthatatlan közfeladatai ellátására hivatkozva a parlamenti jelenését elsunnyugó, a neki címzett kérdések elől látványosan elmenekülő Orbán helyett az alattvalói műveltek munka címszó alatt, az mindennek a véres legalja volt. Külön kiemelném Gulyás Gergely sztárjogászt, aki tegnap a Dömötör Csaba és Orbán Balázs nevű államtitkárok (ez utóbbi szemrebbenés nélkül előadott bűzös hazugságai ellenére) összeadott impertinenciáját egyedül simán lenyomta. Saját, Orbán-kottájából kivagdosott ócska poénjain olyan látványosan jól szórakozott (ez kábé olyan, mint amikor az ember saját magát lájkolja a Facebookon), mintha egy marginális kérdésről lenne szó, és nem arról, hogy a kormány egy elítélt bűnöző miatt csinál kretént magából egy hete. A híradásokból ugyan kimaradt, de én figyeltem, amikor Gulyás (akit azért szalajtottak be tegnap a Kövér-házba, hogy Orbán eslunnyoghasson) a DK-s Varju László Gruevszki-ügyet érintő kérdésére adott viszonválaszában azt bírta fejtegetni, hogy az Országgyűlésnél egyetlen látogatottabb létesítmény van Magyarországon, ez pedig a Fővárosi Állatkert.

Most a felszólalása alatt nem csupán azt értettem meg, hogy miért van ez így, hanem azt is, hogy reménykedhetünk, hogy jó esélyeink vannak arra, hogy esetleg a sorrend az megforduljon.

Tudom, nem ügy ez, hiszen mióta a boldogkarácsonyozás bevonult a köztudatba, azaz kiderült, hogy így is lehet csinálni ezt a parlamentesdit, demokráciásdit, nem különösebben meglepő, hogy az utánpótlás is vért izzad, hogy felzárkózzon a főnökhöz. Ennek ellenére a tömény hányinger környékez ettől az embertől (is), aki nem oly osotba, mint Kósa Tállaival megtámasztva, éppen ezért az ő politikai karrierje még tökéletesebben mutatja, mi lesz tök rövid idő alatt egy viszonylag értelmes, egészséges lelkületű emberből, ha beáll egy dörzsölt, semmitől vissza nem riadó bűnbanda szekerét tolni.

Szóval az elvtársak egytől egyig ordas hazugságok árán védik a Gruevszki nevű nem terhes, de azért valamiért mégis különleges bánásmódot igénylő elítélt bűnözőt Szijjártótól Bayerig, éljen is a Csubakka-védelem. Meg a sorosozás, mert az mindenre magyarázat. Nem, nem magyarázat, végtelenül kínos és hamis a hörgés, elvtársak. Csak egy példa arra, hogy mekkora gáz ez az egész:

Németh Zsolt szerint a macedón parlament elnöke örömmel nyugtázta a magyar álláspontot a Gruevszki-ügyben. Németh Zsolt az MTI-nek elmondta: a megbeszélésen azt hangsúlyozta, hogy a Gruevszki-ügyet Budapest jogi kérdésnek tekinti, és a menedékkérelem elbírálása nem változtat Magyarország Macedónia iránti elkötelezettségén. Talat Xhaferi örömmel nyugtázta a magyar álláspontot, leszögezve azt is, hogy országa örömmel fogadta és fogadja Magyarország támogatását a NATO-csatlakozáshoz.

Ehhez képest:

Tiltakozó jegyzéket adtak át Macedóniában a magyar nagykövetnek Gruevszki miatt. Bekérették a macedón külügyminisztériumba hétfőn Dux Lászlót, Magyarország szkopjei nagykövetét, akinek tiltakozó jegyzéket nyújtottak át a Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök Magyarországra utazásával és ott benyújtott menedékkérelmével kapcsolatos legutóbbi információk ügyében. A magyar nagykövetet Viktor Dimovszki külügyi államtitkár fogadta. Dimovszki reményét fejezte ki, hogy Magyarország a jó kétoldalú kapcsolatok, valamint a jogállamisággal összefüggő európai értékek és elvek szellemében fog cselekedni, és haladéktalanul elutasítja „az elítélt szökevény”, vagyis Nikola Gruevszki menedékjog iránti kérelmét, és kiadja őt Macedóniának börtönbüntetése letöltése és a vele szemben fennálló bírósági eljárások folytatása érdekében.

Abban azért titokban reménykedem, hogy Németh Szilárd sem azért engedhette meg magának, hogy egy jogerős bírósági ítéletnek egy fél éven keresztül ne vesse alá magát, mert terhes, vagy mert Soros pisztolyt fogott a halántékához. Hanem mert ebben az országban a törvények és a bírósági ítéletek mindenkire vonatkoznak, kivéve azokat, akiket a fideszességük véd attól, hogy tisztességesek, becsületesek legyenek. Szilus mester, a rezsicsökkentett magyar gasztronómia állócsillaga éppen most dönti romba a szemünk láttára egész életművét. A hazugságai súlya alatt vergődő szellemi birkozó ellen végrehajtást kért az Eötvös Károly Intézet, miután az intézettel kapcsolatos sorosozó hazugságait a bíróságon nem tudta bizonyítani. Vagyis a pincepörkölt szakértőjének április óta van papírja arról, hogy hazudott (azt hazudta, hogy az intézet a közhasznúsági jelentésében megjelöltnél „sokkal, de sokkal nagyobb lóvét” kapott Soros György alapítványaitól, vagyis nyilván meghamisította közhasznúsági jelentét), ám azóta sem kért bocsánatot az érintett személyiségi jogainak megsértése miatt, nem fizette ki az intézetnek megítélt sérelemdíjat és a perköltséget sem. Most, hogy végrehajtást kezdeményeztek ellene, megenyhült az ő szíve és ügyvédjén keresztül üzent, hogy megcselekszi, ami noszogatás nélkül nem ment. Ebben a sztoriban a legundorítóbb számomra az, hogy nem először és nem is utoljára kaptak papírt arról, hogy hazudnak, mégis ugyanazt a hazug kampányt tolják tovább: Soros.

Azt végképp nem tudom, hogy Tarlóst ki kényszerítette arra, hogy – egyelőre elméletben legalábbis – tovább szopassa a legnyomorultabbakat, és azon filozófáljon, hogyan lehetne éjszakára az aluljárókat is lezárni azért, hogy aki véletlenül nem fagyott meg nappal, az éjszakára hátha (jaja, tudom, amikor mínusz van, az speciális helyzet), mert amit eltüntetnek, az nincs. A sok nagyonhülye libsinek, aki nem érti a rendpártiságba csomagolt vérgeciség eme újabb fejezetét, annak Kósa Lajos szellemi pallérozóművész máris a segítségére sietett. Hogy miért kell lezárni az aluljárókat (legalábbis azt a 9 darabot, amiről szó van egyelőre)?

Egyrészt ugye valamikor takarítani kell az aluljárókat, és azt könnyebb, ha nincs forgalom.

Sokkal egyszerűbb és biztonságosabb üzemeltetni úgy, hogy mikor nincs forgalom, akkor lezárják.

Így bizony. Eddig fasznak se jutott eszébe, hogy ezt így is lehetne csinálni, mert a takarításra bezzeg senki nem gondolt. Meg kellett szülessen egy Kósa ehhez, köszönjük.

A végére egy röhejes-idegesítő hírt tartogattam. Az Európai Néppárt csúcsjelöltje, a Fidesz által is támogatott Manfred Weber tegnap tartotta meg csúcsjelölti törekvéseit ismertető tájékoztatóját, ahol arról beszélt: a májusi európai parlamenti választásokon a „nacionalizmus Európában kísértő szelleme” a fő ellenfél, Németországban az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű ellenzéki párt mutatja meg, pontosan mit is jelent ez. Weber úgy véli, míg az AfD a nemzetek Európájáról beszél, szavai mögött a pőre egoizmus és nacionalizmus húzódik meg, ezért az Európa-párti erők központi feladata az elhatárolódás ezektől a jobboldali erőktől szerte Európában. Meséljen még, Weber úr, olyan jó hallgatni. Csókoltatja Viktorov is, a dél-amerikai elmeroggyant dikátorok legújabb lieblingje. Csókoltatjuk mi is, álmodozzanak és ejnyebejnyézzenek tovább!

Később később lesz, szép napot mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!