Február 3,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A saját fajtájával szemben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 68,517 forint, még hiányzik 2,931,483 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szikrázó, vakító világosságot és jó reggelt mindenkinek! Akinek nem muszáj mozdulni, maradjon mozdulatlan, ehhez bőven elég az is, ha az ember a világszínvonalú közélet történéseit tüdőre szívja. Elmesélem, ma reggel mi  a kínom. Ha már megint nem múlt el péntek soros miniszterelnöki igehirdetés nélkül, amely sajnálatos módon megint nem szolgált érdemi tanulsággal, legfeljebb azzal, hogy a szellemi hanyatlás egy visszafordíthatatlan folyamat.

A baloldalnak van valami iskolázottsága, vagy ősi ösztöne, hogy örömét leli abban, hogy a saját fajtájával szemben az idegenekkel fog össze, és azoknak ad igazat. Ez a nemzeti érzelműeknek nehezen érthető reflex. Ez legalább száz éve kitapintható. Kinek mi jutott, nekünk magyaroknak ez.

Nem akarok különösebben belemenni ebbe a sekélyes kocsmafilozófiai fejtegetésbe, hiszen miután az is kiderült, hogy a német nyelvterületek, az északi országok, és a Soros tenyeréből zabáló Európai Unió mind-mind korruptabbak, mint az Orbán-dinasztia (ezt leginkább onnan lehet tudni, hogy Orbán Viktor kijelentette, kinyilatkoztatta és leszögezte), felesleges hosszan érvelni amellett, hogy amiért bizonyos felszínes, nemzeti színű pántlikával átkötött, pörköltszagú panelek jól működnek azoknak a köreiben, akikhez Orbán a kisajátított közmédiájában hétről-hétre szónokol, nem válnak automatikusan igazzá.

Ennek ellenére kénytelen vagyok szóvá tenni, hogy a (saját) fajta megfogalmazástól akkor is kirázna a hideg, ha közben a darálási komplexusokkal küzdő Dúró nevű szélsőségesen szélsőséges harcos amazon nem hergelné bele az őrületbe ugyanazt a tábort, amelyen őkorruptsága állampártjával osztozni kénytelen. Ez a súlyosan primitív duma, miszerint vannak, akik az idegenekkel fognak össze, és az idegeneknek adnak igazat a saját fajtájukkal szemben, külön gusztustalan. Mert a helyzet az, hogy az nem mindenkitől elvárható, hogy csak azért hátba veregesse és imádja a tolvajt, aki kiürítette a házát és még bele is vizelt a mosogatóba (amit csak azért nem vitt el, mert nehezen mozdítható), mert a fajta kötelez. Az meg pláne nem elvárható senkitől, hogy amikor az a tolvaj (aki öndefiníció szerint azért nem tolvaj, mert mások tolvajok) nem csak egyetlen ember házát üríti ki, hanem egy egész ország számtalan másik ember házát is kifosztja, kirabolja, és mindenhol belevizel a mosogatóba, akkor a fajtaazonosság okán a gazember nyakába boruljon. Ehhez az idegeneknek semmi közük.

Lehet, hogy valamit félreértek, de senki nem lesz attól nemzeti érzelmű, hogy azt hirdeti magáról, hogy ő nemzeti érzelmű. Ez ugyanúgy érvényes a keresztényi életvitelre, a tisztességre és még egy csomó dologra. De ami mindezeken túl súlyos és gyomorforgató, az pont ugyanaz az alapvetés, miszerint mimagyarok türelmesek és toleránsak vagyunk a minket provokáló homoszexuális emberekkel. Mimagyaroknak ez jutott: a provokátor melegek és az idegenszívű baloldaliak (vajon a libernyákozás hogy maradt ki ezúttal a hörgésből?), akik értelemszerűen nem is magyarok.

Nem lelem örömömet benne, semmi ősi ösztön nem vezérel, nem gyúrok semmiféle politikai hatalom megszerzésére, nem eszem Soros György tenyeréből, nincs különbejáratú gázszerelőm, akit a sokak nyomorán szerzett pénzből milliárdossá hízlaltam, egyszerűen csak herótom van attól, hogy korrupt szélhámosok évek óta erkölcsi előadásokat tartanak arról, hogy kötelességem szeretni, tisztelni, őt, a saját fajtámat, akkor is, ha hülyének néz, ha sérteget, ha gúnyolódik rajtam, ha megaláz, ha kizsigerel, ha nem hajlandó emberszámba venni, de még a trambulinról röhögve a fejemre is pisál. Lehet, hogy a nemzeti érzelembe belefér a hatalommal való visszaélés, az ország közös vagyonának hűtlen kezelése, a nyilvánosság előli menekülés, a legelesettebb emberek üldözése, a nemzeti érzelmű egyed hatalmára veszélyt jelentő elemek nem vitában, hanem erővel, önkénnyel való legyőzése, a demokrácia kiherélése. Nekem nem fér bele. Úgyhogy hadd legyen már jogom megvetni azt, akinek évtizedek óta csak arra futja a politikai zsenialitásából, hogy ássa az árkokat, gyártja a puskaport és ismételgeti a rongyos, dohos hazugságait, amelyeket addig fújt, hogy már ő maga is elhiszi.

Remélem, annyi jogom még maradt, hogy tiszta szívből megvessem azt a baromira nemzeti érzelmű bandát, amelyik például minden egyéb bűne mellett a mindenki pénzéből fenntartott közmédiát is leküzdötte az észak-koreai agyhalál szintjére. De mert nem volt elég az, hogy az ellenzéki képviselők véleményére egyszerűen nem kíváncsiak, nem volt elég, hogy verőemberekkel dobták ki őket az épületből, mint macskát szarni, és az sem volt elég, hogy eleve egy okleveles hírhamisító irányítja az egész kócerájt, a szakmaiatlanság és a takonygerincűség újabb mélységeibe zuhantak. A hírhamisító-vezérigazgató, bizonyos Papp Dániel olyan belső utasítást adott ki csütörtökön, amely szerint a parlamenti képviselőket „elsősorban írásban” kell tájékoztatni a közmédiában folyó munkáról. Az új szabályok szerint – erről ír a Népszava -, ha egy politikus mégis találkozni akarna az MTVA bármelyik vezetőjével, akkor ezt csak akkor teheti meg, ha írásban nem lehet válaszolni a kérdéseire. Ebben az esetben 15 nappal korábban kell kérvényezni a találkozót, de a vizit alkalmával a politikus nem használhatja a főbejáratot, hanem egy oldalsó ajtón keresztül kell bemennie az erre a célra kijelölt helyiségbe.

Tehát hogy egy demokráciában, ahol picsányi korrupció van ahhoz képest, hogy a hanyatló Nyugaton mi van, a KÖZTELEVÍZIÓBA a parlamenti képviselőknek (félreértés ne essék: a nem fideszes, és nem őhazájukos képviselőkről van szó) ha egyáltalán a KÖZPÉNZBŐL FIZETETT vezetés engedélyezi a látogatásukat, akkor SEM HASZNÁLHATJÁK A FŐBEJÁRATOT, hanem kizárólag a cselédbejárón közlekedhetnek. Nem tudom, hogy van-e még mentálisan és lelkileg egészséges ember, aki képes ezt is megmagyarázni. Hogy egy példásan működő jogállamban – ahol egyébként soha nem csúfolnák meg a magyar demokratikus igazságszolgáltatás történetét azzal, hogy egy semmiféle bírósági gyakorlati tapasztalattal nem rendelkező embert tesznek a legmagasabb bírói testület élére (de!) – az ellenzéki képviselőknek nemhogy a véleménye nem jelenhet meg a KÖZMÉDIÁBAN, nemhogy minden lehetséges eszközzel kizárják őket az épületből, de ha valamilyen csoda folytán mégis bemehetnek, akkor sem a főbejáraton.

Azt hiszem, hogy ehhez fogható mocsok legfeljebb Dúró Dóra visszaeső könyvmegsemmisítő újabb szégyenletes pusztítása. Ja, és csak úgy mondom: a harsány családbarátság kormánya gyakorlatilag kizárta az örökbefogadásból az élettársakat és az egyedülállókat, Kásler elvtárs rendelete értelmében. A Dúró-féle elszabadult, rögeszméktől kínzott, homofób emberi erőforrás kedvéért külön is kiemelném: nem buzikról van szó. Bár igaz, ezeknek a felbőszült, frusztrált, ámde melldöngetve nemzeti érzelmű szerencsétleneknek a nem házasságban élők, vagy az egyedülállók ugyanolyan deviánsok, mint a cigányok vagy a fogyatékkal élők. De majd a kormányzó párt biztosan szóvá teszi, hogy ahol könyveket tépkednek és darálnak, ott az ideológiai agresszióból előbb-utóbb szárba szökken a fizikai brutalitás. Ja, nem. A főgonosznak újabban megint viszket a tenyere, szóval hagyjuk.

És végül egy utolsó gondolat erről a magából kivetkőzött, ocsmány illiberális mocsárról. Nem az a valami, hogy miközben a gazdaság recsegve ropog, ezek újabb milliárdokat égetnek el propagandára (a tetves szolidaritás jegyében), hanem az, hogy újabban egy Kásler Miklósnak címzett kérdésre a járvánnyal kapcsolatos hírek közlésére felállított Koronavírus Sajtóközpont válaszol. De hogy?! Kálmán Olga, a DK politikusa egy orvosi egyetem belső, sajnálatos módon létező levelét idézte, amelyben azt kérik az egészségügyi dolgozóktól, hogy mivel nincs elég maszk, használják többször az egyszerhasználatos FFP2-maszkokat, amelyek ideális esetben 4 órás használatra jók. Erre nem a nagytudású professzorminiszter röffenti el magát, hanem a Koronavírus Sajtóközpont áll elő a fideszes elvtársak mantrájával, miszerint a baloldal már megint hazudik és álhíreket terjeszt. Hogy ki a büdös francot érdekel, hogy hány millió maszk van a raktárban, azt nem tudom, mert senki nem kérdezte, a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mi van a raktárban. De hogy a Koronavírus Sajtóközpont ilyen szégyentelen fideszes propagandát nyom, azzal még a sok évi alulmúlhatatlan gátlástalanságukat is sikerült alulmúlniuk. Majd legközelebb Müller Cecília sorosozni is fog a nyunyókázás mellé? Csak mert itt közben orvosok, ápolók biztonságáról van szó, akikből így sincs túlkínálat. Véres legalja.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!