November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A propagandagépezet saját magát ismétli

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A fideszes propagandisták nagyon próbálkoznak azzal, hogy összeverbuváljanak elegendő embert a holnap esedékes Békementre. Szerintük ugyanis meg kell védeni az országot mindentől is, és nem szabad engednünk sem 48-ból, sem pedig 56-ból. Hogy ezzel érdemben mit akart mondani Lomnici, azt nem tudom, de biztosan úgy gondolhatta, hogy ez majd működni fog. Mert hát mit kell megvédeni két évszámon? Az is jól látható a CÖF szövegéből, hogy továbbra sem nagyon tudtak előállni valami frappánsabb üzenettel, mint hogy Gyurcsány és Márki-Zay át akarja venni a hatalmat. Tényleg ennyire ordítóan kifogytak az ötletekből?

“A Békemenet szilárd üzenete, hogy soha többé nem kérünk a posztkommunista baloldalból, nem riadunk meg a Gyurcsány-Márki-Zay vezette baloldal provokációjától, kiállunk egymásért és a nemzeti kormány politikájáért” – jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a szombati megmozdulást szervező Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szóvivője pénteken az Origónak.

Október 23-án, szombaton rendezik meg a nyolcadik Békemenetet, amelyre több százezer embert várnak a szervezők – emlékeztetett a cikk, amelyben ifj. Lomnici Zoltán arról beszélt, hogy az idei alkalom “azonban nagyban eltér elődeitől, hiszen Magyarország történetének legfontosabb választása közeleg”. Számos tényező veszélyezteti az országot, köztük a növekedő migrációs nyomás “és persze” Brüsszel folyamatos támadásai – jelentette ki. Ifj. Lomnici Zoltán a leglényegesebbnek nevezte, hogy ismét Gyurcsány Ferenc és az a baloldali politikai elit próbál meg hatalomra kerülni, amely 2010 előtt tönkretette az országot, adókat emeltek, elvették a nyugdíjasok megélhetését és porba tiporták az emberek jogait.

2020 legfőképpen a nemzetközi hadszíntéren állította kihívás elé a régió országait, így Magyarországot – mondta -, kiemelve a koronavírus-járványt. 2021 “még drámaibbra sikeredett” az EU szempontjából. “A hibás brüsszeli egészségügyi válaszok miatt elhúzódó pandémia, kiújuló gazdasági bajok, amelyek miatt központilag fel kell függeszteni a korábban jól működő konvergenciakritériumok számonkérését, intézményi és strukturális válságok, amelyeket egyébként jól kihasznál az Európai Parlament sorosista, neomarxista, szélsőbaloldali többsége” – fogalmazott. Közölte: mindezekre Magyarország egyértelmű válaszokat ad, “nem csupán a diagnózist állítja fel pontosan a kormány, de a helyes terápiát is alkalmazza a válságkezelésben”.

“Ehhez képest az EU reakciója nem meglepő, olyan szempontok szerint támadják hazánkat (…) amelyek definiálatlansága okán jóval nehezebb racionális érvek mentén kivédeni azokat” – hangoztatta ifjabb Lomnici Zoltán. A Békemenetre térve azt hangsúlyozta: “történelmi kontextusban a menet valódi lényege az lehet, hogy nem engedünk sem a 48-ból, sem 56-ból”. Egyúttal leszögezte: “nem kívánjuk feladni nemzeti szuverenitásunkat, a magyarság önrendelkezéshez való jogát és az ország abbéli függetlenségét, hogy a legfontosabb, alapvető kérdésekben a magyar és ne a belga fővárosban döntsenek”. “Akár a migráció, akár a családvédelem, akár a rezsicsökkentés, akár a teremtett környezet védelmének kérdéséről beszélünk, a mi válaszaink azonosak a polgári kormány törekvéseivel, és nem hagyjuk, hogy az elmúlt tizenkét esztendő eredményeit és vívmányait a nemzetközi baloldal által dróton rángatott Gyurcsány-Márki-Zay-egységfront veszélybe sodorja” – tette hozzá. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!