Március 31,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A politikai prostitúció nagyobb dicsőségére

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,837,291 forint, még hiányzik 1,162,709 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt kívánok, kedves pajtások, tisztelt olvasók, barátok és ellenségek! Sajnos megint itt vagyok, másként nem tehetek, jól ki is húztam magam, ahogy a nagykönyvben meg van írva és ahogy a vezérlő csillag nemzeti összetartozásilag volt kedves javasolni:

Mi, magyarok bátran kihúzhatjuk magunkat: megmaradtunk! Itt vagyunk Európa közepén a szétszakítottság, a háborúk és a diktatúrák ellenére is. (MTI)

Király. Akkor már csak azt kell eldönteni, hogy és akkor mi a franc van, ha a nemzeti maffia és a rezsimhaszonélvezők és az udvartartás és a tátott szájú kizsigereltek és a folyamatosan lehazaárulózott nemmagyarok ilyen szépen megmaradtak? Igen, szerintem is tökre van okunk kihúzni magunkat. Például biztosan nincs még egy népség, amelyik milliárdos gázszerelőt adott volna a világnak. Nincs még egy keresztény gyökerekben hiányt nem szenvedő európai nép, amelyik önként fogadta volna el, hogy neki annál jobb lesz, minél stabilabban lopják ki a szemét; amelyik az utolsó falatot is elvenné a gyereke szájától, ha a hamis bálványa azzal fenyegetné, hogy a migránsok megerőszakolják a nagymamáját. Nincs még egy nép, amelyik önként, békeidőben mondott volna le a szabadságáról, szépen, lassan, darabokban, amelyikkel azt meg lehet csinálni (a magánnyugdíjpénztáraktól, Kishantoson, a trafikokon, a Népszabadságon, a lakástakarékpénztárakon és a baltával szétvert társadalmi szolidaritáson át a teljes erkölcsi amortizációig), amit ezzel a büszke magyar néppel. De vajon mire olyan nagyon büszke? Hogy Tiborcz István, a nemzet veje 50 millás, német rendszámú Mercedes AMG G63-ast vezet, mert ha magyar rendszámút vezetne az sokkal többe fájna neki szegénynek? Pedig milyen szépen kivilágította az országot. Vagy hogy Orbán Ráhel ki sem teszi a saját lábát a kacsalábon forgó összkomfortos csóróságából, ha nem aggat magára 15 millió forintot érő ruházatot és csecse kiegészítőket? Mi a szarra lehetünk büszkék Trianon után 99-cel? Hogy az átírt múlt és a széthazudott jelen szemétdombján kilóg a seggünk a gatyából, miközben egy szűk réteg dőzsöl százezrek nyomorának napos oldalán?

Mondjuk alapból minden fideszes szavazó büszke lehet. Mert csak. De az az 1,8 millió, amelyik május 26-án Orbán Viktor programjára szavazott, különösen és feltétlenül. Hát hiszen átbaszták (pardon), mint szart a palánkon. Remélem, hallották, hogy a politikai prostitúció nagyobb dicsőségére Orbán Viktor és a Fidesz immár simán hajlandó együttműködni azokkal a bevándorláspárti brüsszelitákkal, akik ellen szakmányban hergeltek az EP-kampányban. Nem? Pedig Gulyás Gergely mondta, igaz, nem az Origónak vagy a Magyar Nemzetnek, hanem a Die Weltnek. Mondjuk, nem értem miért, hiszen Németországban a sajtó olyan cenzúra alatt senyved, mint egy diktatúrában. Minek kell azokkal szóba állni, amikor bele lehet mondani a szabad és virágzó magyar sajtó arcába, hogy átvertünk mindenkit. Remélem, úgy érzik a drága fideszes szavazók, hogy volt értelme elhinni Orbánnak, hogy megállítja a migrációt és félkézzel lenyomja a balliberális, sorosista brüsszeli elitet. Ha véletlenül idetévedne valamelyik tisztelt rajongó, szeretném, ha elmesélné, milyen érzés ez? Tudni, hogy a Fidesz természetesen a liberálisokkal és zöldekkel is hajlandó együttműködni azért, hogy a Néppártban maradhasson? Tudják, abban a Néppártban, amely egyrészt a liberális világmaffia foglya, másrészt amelyből a dúlt kebellel hörgő Bayer Zsolt és társai már számtalanszor követelték a Fidesz távozását? Csak én nem hallom, hogy a Békemenet elindult válaszokat kérni Orbántól? Csak én nem hallom, hogy borogatják az asztalokat felháborodásukban? És miért nem? Már nem kell megvédeni a magyar embereket az úgynevezett migránssimogatóktól? Aha.

Miközben mi kihúztuk magunkat, mert van mire büszkének lenni itt a múltsiratás romjain, tegnap Prágában több mint százezren tüntettek Andrej Babis kormányfő ellen, akit a rendőrség az uniós pénzekkel való visszaéléssel gyanúsít, és már javasolta a vádemelést is, bár a főügyész, aki ezt a lépést megteheti, egyelőre nem nyilatkozott. És nem az a hír ebben, hogy a politikai és vállalkozói tevékenysége közötti összeférhetetlenséggel vádolt Babis a cseh képviselőház tegnapi ülésén Csehország és a cseh érdekek elleni támadásról, valamint az állam destabilizációjára irányuló kísérletről lamentált, vagy hogy korábban, amikor a vádemelés ügye szóba került azonnal leváltotta az igazságügyminisztert és egy megbízható káderét ültette a helyére. Hanem hogy a közszolgálati hírtelevízió egyenes adásban közvetítette a kormányellenes megmozdulást, amely egyike volt az 1989-es rendszerváltás utáni legnagyobb tüntetéseknek. És az a hír ebben, hogy miután az Európai Bizottság nyilvánosságra került jelentése szerint a miniszterelnök érdekeltségébe sorolt Agrofert mezőgazdasági nagyvállalat szabálytalanul juthatott jelentős uniós támogatáshoz az elmúlt időszakban, és az országnak emiatt vissza kell fizetnie jelentős összegeket az Európai Uniónak, az emberek nem tojtak ívesen arra, hogy megkárosították őket, hanem kimentek az utcára. Ja, hogy Orbánnak nincs az érdekeltségében nagyvállalat és nem foglalkozik üzleti ügyekkel? Fasza. A Mészáros, idősebb Orbán Győző, ifjabb Tiborcz István nevűeket meg nem is ismeri.

Ez pedig itt egy fontos poszt. Tegnapi. A népjólétünkről tanúskodik. Meg is zabálta a fene azt az országot, amelynek parlamenti népjóléti bizottságának az alant látható asszonyság az egyik alelnöke.

Nekik Magyarország az első, csak tessenek várni a sorukra, majd ha a Fidesznek lesz kedve, akkor mindenki sorra kerül. Így vagy úgy. Nem csak a mentősöket, az ápolókat szarják le, hanem a kilakoltatások miatt utcára kerülő családokat is. A népjóléti fideszes többségű bizottság mindenféle indoklás nélkül azt az ellenzéki javaslatot is lesöpörte az asztalról, amely lényegében megtiltotta volna, hogy úgy lakoltassanak ki gyerekes családokat, hogy nem gondoskodnak az elhelyezésükről. Közben Szél Bernadett próbált utánajárni annak, hogy 2010-ig visszamenőleg hány alkalommal fordult elő Budapesten, hogy egy család kilakoltatása miatt a gyerekek állami gondozásba kerültek. És itt a lényeg: miután a fővárosi kormányhivatal azzal hajtotta el, hogy a kért adatok náluk nem léteznek, a kerületi kormányhivatalokhoz fordult, amelyek felső utasítást kaptak arra, hogy ne válaszoljanak neki. Mert a kétharmaddal a háromharmadért.

Valóban. Például jövőre még több adót szednének be a populációtól, pedig már ez is jócskán több volt, mint amit tavaly behajtottak. A lakosságtól közvetlenül majdnem 300 milliárd forinttal több adót szednének be, az idei 2608 milliárd forint helyett 2899 milliárd forinttal terveznek jövőre – ez derül ki a jövő évi költségvetés tervezetéből, amelyet tegnap nyújtott be a kormány. Korrekt. Fizessenek a magyarok, sok ingyenélőt el kell tartani, az már biztos is. Cserébe a Magyarországon dolgozó külföldi játékosokat, edzőket, sportvezetőket további adókedvezményekkel simogatják. Ez azért jó, mert így egyensúlyba kerülnek a dolgok.

Továbbá Palkovics elvtárs az éjjel benyújtotta a magyar tudomány Trianonját jelentő, az MTA-t megcsonkító javaslatát, tehát az is sínen van. Még csak azt kell valahogy titkosítani, hogy mennyi közpénzért csábít Magyarországra cégeket a kormány. Nemzetgazdasági hátrányt okozhat, ha nyilvánosságra kerülnek a Magyarországra csábított külföldi beruházások adatai – állítja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Hát akkor titkosítani kell (öt év nem a világ, legfeljebb 15 lesz belőle), és úgy is jó lesz, ide minden jó lesz. A NER minden alkatrésze dübörög, ha belepusztulunk is, ők megcsinálják.

És végül, hogy valami móka is legyen a végére. Úgy tűnik, Schmidt Mária NER-történészt kipakolták a Sorsok Háza projektből. Úgy látszik, a történelemhamisító nagyasszony koncepcióját mégsem lehetett lenyomni Izrael torkán, pedig ő aztán tényleg megpróbálta. Tudniillik a kiállítás csak az 1938 utáni időszakkal óhajtott foglalkozni, a magyar hatóságok szerepvállalásáról a deportálásokban viszont nemigen. Nahát, ez nem jött össze, de maradt bőven rombolni, pusztítani, lenyúlnivaló, úgyhogy ne tessék csüggedni! A rezsimnek nagy szüksége van önre, drága Schmidt asszony, ne vegye a szívére! Akkor hát itt a vége(m), jobb napokat kívánok, később folytatódunk!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!