Október 17,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A nőknek meg már nem csak a magyarságot, hanem az egész emberi fajt kell fenntartani

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,091,448 forint, még hiányzik 1,908,552 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Végre itt a péntek (remélem, mindenhol ott van, nem csak itt), tegnap igen sok újdonságot megtudhattunk. Én például éppen vezetés közben értesültem arról, hogy nem is két világháború volt, hanem két polgárháború, amiről a Nyugat tehet, és most ezért nem születik elég gyerek. Ezt a nagytudású focista adta elő a szaporodási konferencián, én pedig majdnem árokba hajtottam ijedtemben, miközben azon agyaltam, hogy nem csak a miniszterek többsége gyakorló elmebeteg.

Azt hiszem, kezdem érteni ezt a veszett vergődést a nők méhe körül. Nincs jobb ötlete a kommunikációs zsenicsapatnak. Alighanem azt találták ki, hogy a szaporodással fogják kiütni a zöld mozgalmat. Ha már rácsatlakozni nem tudnak. Sőt, kicsit tovább megyek: egyre biztosabb vagyok abban, hogy már van konkrét terv, hogyan csináljon a fideszes banda ellenséget a klímavédőkből, vagy mindegy, hogyan fogják elnevezni őket. A klímavédelem lesz az új Soros György. Ha jobban odafigyelünk, elég élesen kezd körvonalazódni a dolog. A „véletlenül elejtett” célzások arról, hogy jó kormányunk mindent megtesz a nemzeti szaporulatért, a rohadék zöldek szerint pedig nem kell annyi gyerek, mert a babáknak nagy az ökológiai lábnyomuk. Ide a rozsdás bökőt, hogy erre fognak ráállni, hamarosan az összes geci ezt fogja nyomni a kormányinfótól az összes pártújságig. Nincsen, aki új csodafegyvert dolgozzon ki (Finkelstein sajnálatosan nem tud már segíteni egy új politikai termék legyártásában), marad az újrahasznosítás. Ahogy Soros György volt éveken át az ellenség, aki migránsokkal akarja elárasztani Mária országát, hogy így pusztítsa el szép hazánkat, úgy lesz most a klímavédőkből ősgonosz, akik meg akarják gátolni a kisbabák világrajöttét, így irtva ki a magyarságot.

Mindeközben megkezdődött a munka az Európai Parlamentben. Ami a kormánypártnak nem feltétlenül jelent jót.

Timmermans az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) jogállamiságról szóló vitáján elmondta: az Európai Bizottság a jövőben éves jelentést kíván kiadni a jogállamiságot fenyegető tagállamokban jelentkező kockázatokról annak érdekében, hogy meg lehessen erősíteni az unió jogi eszközeit.
    Beszédében arra emlékeztetett, hogy az Európai Bizottság Magyarország ellen számos, jogállamisággal összefüggő eljárást indított egyebek mellett a civil szervezetek és az oktatás szabadsága, valamint a menedékkérők és migránsok helyzetével összefüggésben, amelyek közül a legtöbb már az Európai Bíróság előtt van.
    Kijelentette: azok, akiket amiatt bírálnak, hogy lábbal tiporják az alapjogokat, mindig másokra mutogatnak, hiszen tudják, hogy az őket illető kritika megalapozott. Úgy vélekedett, hogy az illiberalizmus eszménye a szabadság hiányát jelenti, az ugyanis új határokat épít fel, kárt okozva mások mellett az adott ország állampolgárainak is.
    A bizottsági alelnök kiemelte, jogi kiskapuk bezárásával kell erősíteni a jogállamiság uniós kereteit, ez ugyanis konkrét hatással van a demokrácia és az alapjogok tiszteletben tartása által az Európai Unió jövőjére. (MTI)

Úgy fest, nem felejtették el Orbán kis csínytevéseit. Nagyon helyes. Lassan a néppártnak is nyögnie kell valamit arról, hogy kizárják-e a Fideszt, vagy lenyelik a békát. Megint.

Na, még egy hibbant. Kásler Miklós is méltóztatott megszólalni szaporodásügyileg. Ilyen klassz sorminta lesz a mai jóreggeltben. Egy szaporodás, egy Unió.

Kásler Miklós a Várkert Bazárban megrendezett kétnapos nemzetközi konferencia első napján kiemelte, a kormányok a gyerekvállaláshoz biztosítani tudják a materiális feltételeket, hogy ne legyenek anyagi akadályok, de emellett szükség van egyfajta szellemi háttérre is, ezért a magyar kormány 2010 óta családbarát politikát folytat, azaz minden döntésénél figyelembe veszi, hogy milyen hatása lesz a családokra, a demográfiai helyzetre, a nemzet jövőjére.     Az immár kilenc éve létező “magyar modellről” pedig egyre többet beszélnek, egyre több ország érdeklődik iránta, mert megmutatkoznak az eredményei – tette hozzá a miniszter.     Kásler Miklós kifejezte meggyőződését: a demográfiai problémák nagyon gyorsan megoldódnának, ha ismét az a szemlélet uralkodna, hogy a család, a gyermek érték, valamint a nők is azt éreznék, hogy “az életük attól teljesedik ki, ha [.] gondoskodnak az emberi nem fenntartásáról”.     A miniszter arról beszélt, hogy a nagy nyugati országokban sokszor érezhető a klasszikus értékek meglazulása, felbomlása, ami “meglazítja a társadalom szöveteit is”, szemben a “napkeleti” nagy tradíciójú, hagyományaikat, vallásukat örző országokkal, ahol a demográfiai helyzet egyre jobb.     A megoldás tehát, ahogy azt Orbán Viktor miniszterelnök is megfogalmazta, a visszatérés a gyökerekhez, a klasszikus európai, keresztény, emberi értékekhez, azaz a hithez, a családhoz, a hagyományokhoz, az ősök és a leszármazottak tiszteletéhez.

A kormány miféle materiális javakat biztosít? Rogán Antal be fog csöngetni a családokhoz a heti pelussal, répafőzelékkel, mifenével? A nőknek meg már nem csak a magyarságot, hanem az egész emberi fajt kell fenntartani? Nem lesz az kicsit sok így, hirtelenjében? A seggünkön lévő piros pötty után váratlanul napkeletiek lettünk? Holnapra meg kiderül, hogy a három királyok Orbán Viktor volt. Tuti.

Jó ébredezést mindenkinek. Én keresek valami relaxálós muzsikát addig.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!