Február 4,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A nemzet felemelkedésének nagyobb dicsőségére

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 68,517 forint, még hiányzik 2,931,483 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Soha nem tudtam igazán követni ezt a ma éjjel egy órával többet/kevesebbet alszunk dolgot, de ha azt mondják, hogy egy órával többet aludtam, akkor király. Márpedig mivel éjjel 3-kor vissza kellett tekerni az órát 2-re, abból valóban az következik, hogy többet aludtunk. Nem csak énszerénységem, hanem mindenki más is. Az is igaz, hogy én legalább két héttel többet tudtam volna aludni (+ ez az 1 óra), de ez nem közérdekű információ, úgyhogy. Az elektronikus kütyük (például a telefonom órája) maguktól is kurva okosak, nélkülem is átálltak, úgyhogy szerintem pont időben vagyok, és ezzel a lendülettel boldogvidámszépvasárnapot kívánok mindenkinek! Azoknak is, akiknek sikerült kialudniuk magukat, és azoknak is, akik ebben az életben már sose fogják.

Úgy értettem, hogy fokozott készültségben van az ország (ha legalább fele ekkora lendületben lenne, mennyivel előbbre lennénk) Orbán olajszőke Pintér akaratából, miután a bosnyák-horvát határt menedékkérők próbálták áttörni. Akkora a készültség, hogy Kósa Lajost Németh Szilárddal megtámasztva le kellett szalajtani a magyar-horvát-szerb hármas határszakaszra terepszemlét tartani. Se menedékkérőt, se migránst, se terroristát nem tudtak ők mutatni nekünk a felvétel kedvéért legalább, de készültek zsé kategóriás akciófilmbe illő pillanatképek a bősz megtekintésről, amelyeket ez a két drága-szép-okos ember fel is taszajtott a Facebook-oldalára. Egyébként csak a szokásos: Kósa a Bihacnál történtek hátterében „Soros György által finanszírozott NGO-kat” vizionált kötelező módon, szerinte az a forgatókönyv ismétlődött meg, amit 2015 szeptemberében Röszkénél láttak. Ámazonban nyugi, nyugi: a rendőrség helikopterrel naponta kétszer járőrözik a határ teljes hosszán, és egyebek mellett elektronikus eszközökkel figyelik, van-e „szervezett mozgás” a határon. Akkor újra leírom: ha a populáció zsibbasztása helyett fele ennyit foglalkoznának értelmes dolgokkal – például közösségi munkában a nyomorultaknak segítenének felkészülni a télre, ételt osztanának és fát vágnának -, az csodákra lenne képes.

De nem. A baromságok, a szemfényvesztő pótcselekvések, a háborús állapotok fenntartása és a pofátlan pénzszórás minden kormányzásnak nevezhető cselekvést felülír. Ebbe az undorító ámokfutásba illik az is, hogy másfélmilliárd forintból méreti fel a kormány  a háromnevű rezsimszolga-féle Századvéggel, mit gondolnak az európaiak Soros Györgyről. Mert nincs ennél fontosabb kérdés ma sem Magyarországon, sem Európában, sem az egész kurva világon. Az EU28 projektnéven említett kutatásról van szó, amelyre 2015 végén 790 millió, 2017-ben 780 millió, 2018 elején pedig 905 millió forint értékben kaptak már megbízást pénzmosodáék. Sajnos nem volt elég a propaganda önigazolására eddig kiszórt rengeteg pénz, amellyel szakmaiatlan, tendenciózus kérdésektől hemzsegő, iskolás szintű, a tudományossággal köszönő viszonyt egyáltalán se ápoló munkát végeztek a fiúk, még mindig van mit ellopni. EZ a sztori maga az ipari gyalázat, de szerencsére nem az egyedüli.

Bár hírértéke nulla, a társadalmi ingerküszöb elérhetetlensége okán szinte nevetséges egyáltalán szóba is hoznom, de azért idepakolom, hogy miközben a népi szemfényvesztés a legmagasabb hőfokon hasít és termeli az agyakat vastagon beborító narancsködöt, a felcsúti illetőségű Lölö zseni szó szerint a nevére veszi az egész országot. A mindig jól értesült egyik agitációs és propaganda faliújság írta meg, hogy a 2Rule nevű üzlet teljes mértékben a fogalmatlan stróman nevére került, miután a Talentis Group Zrt. megvásárolta Kővári Ágnes 30 százalékos tulajdoni részesedését a Magyar Sportmárka Zrt.-ben. Hatalmas meglepetés. Nem is értem, hogy ez miért csak most következett be. Kettő: Állami milliárdokkal kistafírozva gyűri maga alá a tokaji borvidéket a miniszterek elnökének táskás szemű, csodával határosan megmilliárdosodott barátja. Mészáros ott folytatja a harácsolást, ahol Orbán – Lévai Anikóstul – a kétezres évek elején kényszerűen félbehagyta. Vagyis miután az Orbán-famíliát a 2002-es kormányváltás megakadályozta abban, hogy meghatározó tulajdonosai legyenek Tokaj-Hegyaljának, most minden eszköz a kezükben van, hogy mindenkit ellehetetlenítve, állami milliárdokkal kitömve terjeszkedjenek és felvásároljanak. Lölö előretolt helyőrség révén. Idézek:

… a kistermelőknek be kell látniuk, hogy vagy az egységesített rendszerben boldogulnak, vagy felvásárolják a borászatukat. „Lassan enyém az egyetlen olyan ház a soron, amelyik nem Mészáros Lőrincé” – mondja például egy tarcali, egyelőre a saját vállalkozását sikeresen irányító kistermelő.

Így megy ez Orbániában, a nemzet felemelkedésének nagyobb dicsőségére. Egy fékevesztett, morális hulladékokból álló banda kilopja a seggünk alól az országot. Hát lehet gyurcsányozni és sorosozni, az biztosan segít.

Közben az elvetélt, betegesen futballmániás futballista, minden sufnijogászok gyöngye büszkén mutogatta, amije van neki. Amiért megdolgozott, amit a saját erejéből elért. Az történt, hogy Döbrögi meghívására Felcsútra is ellátogatott szombaton Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke, aki a budapesti birkózó-világbajnokság eseményeire érkezett Magyarországra. Az akadémia honlapja dicshimnuszt zengett a pillanatról. Képzeljük el, ha tudjuk, hogy a Pancho Aréna előtt Orbán fogadta a világ jelenlegi legrangosabb sportvezetőjét, akinek a „pincétől a padlásig” megmutatta a létesítményt. Sőt. Körbevezette vendégét a nemrég átadott sport- és konferenciaközponton is. Sőt. Thomas Bach érdeklődéssel és elismeréssel hallgatta Orbán Viktor szavait a létesítmény történetéről és egyre szerteágazóbb tevékenységéről, a további fejlesztési tervekről. Sőt. A NOB elnöke még a Puskás Akadémia növendékeivel és dolgozóival is beszélgetett. Ezek ám a fontos dolgok, nem az, hogy a felsőoktatási autonómia és az akadémiai szabadság elleni, a kormányzat által vezérelt magyarországi támadásoknak párja nincs Európában.

Az sem különösebben megnyugtató, hogy a világ más pontjain is dühöngő elmebetegek grasszálnak szabadon. A csőbombás levelek után újabb aggasztó fejlemény sújtja a legmagasabb világi helyet: egy antiszemita fanatikus görény tüzet nyitott a pittsburghi zsinagógában, és miközben azt ordította, hogy Halál a zsidókra, legalább tizenegy embert lemészárolt. A 46 éves összeesküvés-hívő baromarcú emberi selejt szerint a zsidók azért telepíttetnek muszlimokat Amerikába, hogy gyengítsék az országot. Ez önmagában borzasztó, ehhez mérhető köpedelem és gyalázat, csak a Trump nevű, valamiért még mindig államelnökként futó, érzéketlen pojáca kvázi áldozathibáztató reakciója: ha a zsinagógát fegyveresek védték volna, akkor a mészárlásra nem kerülhetett volna sor. Igen, a világ egyre inkább futóbolondok, és szélsőséges, erkölcsileg romlott kretének kezébe kerül. Akik hazafiaknak nevezi magukat és naggyá akarják tenni az országaikat. Ja. Kíváncsi vagyok, mikor varrják Soros nyakába a vérengzést, ezekből az eszelős humanoidokból azt is kinézem.

Azt hiszem, itt és most zárom soraimat, bár még megmártózom egy pillanatra a bulvármocsárban, nehogy lemaradjunk a tutiról. Ha még esetleg nem értesültek róla: Vajna Fánkosné Tímea luxusceleb, Vajna András parókakészítő kaszinós hites neje a férjeurától kölcsönkért magángéppel viszi orvoshoz Los Angelesbe a macskáját. Nehéz az élet, a mosoly mögött sok sírás van. Rohadjak is meg, ha nincs igaza ennek a Coelhoba oltott felkapaszkodott némbernek.

Mielőtt most már aztán ma Angela Merkel kancellár visszafordíthatatlanul és tényleg és biztosan megbukik (a hesseni tartományi választás előtt valóban nem áll túl jól a CDU szénája), veszem is szépen  a búcsúmat. Tartsanak velünk ma is, a felhők fölött úgyis mindig kék az ég, vagy izé… nem tudok vajnatímeául, de biztos így van.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!