Május 21,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Mi Hazánk Mozgalom mostantól a környezetünket is megvédi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,285,802 forint, még hiányzik 1,714,198 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Végre, végre! Erre várt egy fél ország, megalakult a Mi Hazánk Mozgalom környezet – , természet – és állatvédelmi kabinetje. Nem elég tehát, hogy a mozgalom minden erejével azon van, hogy Magyarország magyar maradjon, de már a környezetet is megvédi. Véleményük szerint szükség van egy olyan politikai szervezetre, amely méltóképpen tudja a zöldpolitikát képviselni, ez a politikai szervezet pedig nem mást, mint a Mi Hazánk Mozgalom. Értem. Na de lássuk a mozgalom közelményét:

Megalakult a Mi Hazánk Mozgalom környezet-, természet- és állatvédelmi kabinetje – jelentette be Fülöp Erik, a párthoz tartozó független országgyűlési képviselő hétfőn sajtótájékoztatón.

Mint mondta, nagyon nagy szükség van egy olyan hiteles közösségre, egy olyan politikai szervezetre, amely méltóképpen tudja a zöldpolitikát képviselni. Ezt most a Mi Hazánk Mozgalom fogja betölteni a jövőben, hiszen az európai parlamenti választáson a magát eddig zöldpártként jellemző LMP “csúfosan szerepelt, elvesztette hitelességét és szakmaiságát is” – emelte ki.

Csereklye-Klapwijk Krisztina, a “Zöld Hazánk” elnevezésű kabinet vezetője arról beszélt, hogy átfogóan kívánnak foglalkozni a hulladékgazdálkodással, a levegő- és talajszennyezéssel, a vizek minőségével és az ökológiai gazdálkodás kérdésével.

Hozzátette, sem a baloldali, sem a liberális pártok nem rendelkeznek környezetpolitikával, erre – mint mondta – az LMP az egyik példa, ahol a vezetőségi tagok közül senkinek nincs szakirányú végzettsége. Jelezte, nemcsak az íróasztal mellett fognak dolgozni, hanem aktív terepmunkát is folytatnak majd.

Fülöp Erik elmondta, jelenleg húsz aktivista és szakember van segítségükre, de – mint hozzátette – több tucatnyian szeretnének csatlakozni a Zöld Hazánk munkájához. Kérdésre azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik őszre halasztotta tisztújítását, Fülöp Erik azt mondta, a Jobbikban óriási a pozícióharc, és véleménye szerint “nem elegáns” a tisztújítást az önkormányzati választás utánra időzíteni. Ezzel – tette hozzá – a saját tagságot és a rájuk szavazókat “nézik hülyének”. – MTI

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!