Október 24,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Mi Hazánk már megint rémhíreket kelt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,580,626 forint, még hiányzik 1,419,374 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Mi Hazánk ismételten ki van akadva azon, hogy a kormány kötelezővé teszi az oltást bizonyos munkahelyeken. Persze megértem az alapvetést, de aki az egészségügyben dolgozik, az véleményem szerint legyen védett a koronavírussal szemben. Ez persze nem csak oltással érhető el, hanem úgy is, ha az ember átesett a betegségen, a lényeg az, hogy ne okozzon problémát egyetlen páciensének sem. Vannak országok – Spanyolország például ilyen -, ahol semmi szükség nem volt az oltások kötelezővé tételére, mivel az egészségügyi dolgozók szinte 100 százaléka beoltatta magát saját elhatározásból. Az lenne a legjobb, ha sikerülne elérni, hogy itthon is így tegyenek, de mivel ez jól láthatóan nem lehetséges, ezért a kormány így döntött. Ezt persze megint csak nem kötelező elfogadni, de amit ezen felül a Mi Hazánk állít, az nevetséges. Lássuk:

Először a nyári táborok lebonyolításában közreműködő pedagógusok részére tette kötelezővé az oltást a kormány, most pedig az egészségügyi dolgozók számára is. 

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint elfogadhatatlan, hogy bizonyos munkahelyeken kötelező lesz az oltás, ehelyett a vakcinák beadásának valódi következményeiről kellene beszélni. A Mi Hazánkhoz több olyan bejelentés is érkezett, amely az oltás beadása utáni napokban-hetekben történt halálesetekről vagy súlyos tünetekről szól; ám ezt nem vizsgáltatják sem a gyógyszergyártók, sem a velük összejátszó kormány.

A Mi Hazánk semmilyen lezárást nem tud támogatni a későbbiekben, a kormány eleget ártott így is a gazdaságnak. Ellenezzük a gyerekek oltását, és nem fogadjuk el a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők diszkriminációját sem, és semmilyen esetben nem fogadjuk el az oltás kötelezővé tételét, ahogy azt már nálunk is bejelentették az egészségügyi dolgozóknak. Mindenki maga dönthessen a sorsáról, korrekt tájékoztatás után! Aki fél a vírus kockázatától, magát beoltathatja, de bármilyen erőltetés elfogadhatatlan.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!