Május 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Mi Hazánk felkészült a kormányváltásra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 699,171 forint, még hiányzik 2,300,829 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Dúró Dóra a kormány leváltására készül, ezért a Mi Hazánk mind a 106 választókerületben önálló jelöltet indít. Mondjuk nem tudom, hogy van-e egyáltalán ennyi párttagjuk, de hát valahogy csak megoldják, gondolom. A lényeg Dúró szerint, hogy ők az egyetlen opció azok számára, akik valódi változást szeretnének, hiszen egyedüliként mennek szembe a Fidesz urambátyám rendszerével és a balliberális hazugságkoalícióval. Sőt, egyetlen pártként eltörölnék a mentelmi jogot, ami alapvetően még egy jó gondolat is lehetne, ha nem tudná mindenki pontosan, hogy erre semekkora esély sincs. Dúró szerint a Mi Hazánk az egyetlen, amely az elmúlt harminc évvel szemben határozza meg magát, ami még igaz is lehet, hiszen a fasiszta rendszerek ennél régebbiek. Úgy tűnik, ők azokat az időket szeretnék viszontlátni, amikor nyugodtan meg lehetett hurcolni valakit azért, mert mondjuk cigány származású.

Várhatóan három lista közül lehet választani a jövő évi országgyűlési választásokon, hiszen Gyurcsány Ferenc maga alá gyűrte az összes balliberális pártot (a DK, az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik, a Momentum és az LMP sem indít önálló listát tehát).

A Mi Hazánk maradt az egyetlen olyan választás, amely az elmúlt harminc évvel szemben határozza meg magát: annak egyetlen szereplőjével sem egyeztünk ki, hiszen meg akarjuk haladni, le akarjuk váltani azt, ami hazánkban az ún. rendszerváltozás óta folyik. Nem lehet úgy elszámoltatás, ha kiegyezünk az előző rendszer bűnöseivel. Nem lehet úgy őszintén szembenézni a politikusbűnözéssel, ha nem töröljük el a mentelmi jogot, márpedig a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ezt megtenné. Mind a 106 választókerületben önálló jelölteket állítunk, hogy annak is lehessen választása, aki sem a Fidesz urambátyámrendszerét, sem a balliberális hazugságkoalíciót nem akarja hatalomra juttatni.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!