Május 17,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A magyar embereket kizárólag nekik van joguk hülyének nézni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 849,266 forint, még hiányzik 2,150,734 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hello hello, vidám vasárnapot mindenkinek! Mármint nem úgy, hanem amúgy. Edgar igazat beszélt tegnap este, Dúró nagysága valóban nem darált, nem tépkedett könyvet, arra a péntek való, nem a szombat. Ezzel szemben felelős ellenzéki politikusként igazán fontos, fajsúlyos dolgokkal foglalkozott. A ferencvárosi médiaholding létrehozása, a tudjuk melyik ellenzéki pártok és Gréczy Zsolt kapcsán lamentált arról, hogy vajon ki lesz a balliberális ellenzéki pártok (kacsint: a Jobbiktól a Momentumig) miniszterelnök-jelöltje, ha még Gréczy mögé is képesek beállni.

Ha már a homofób és librofób honanya így szóba hozta. Az történt, hogy a Baranyi Krisztina által vezetett Ferencvárosban az újonnan létrehozandó kerületi médiaholding felügyelőbizottságába a DK és az MSZP Gréczy Zsoltot jelölte. A polgármester azonban nem terjesztette elő a jelölést, sőt a médiacég sem alakult meg, viszont elismerte, hogy azért, mert az őt támogató pártok megszavazták volna Gréczy jelölését. Igen, arról a Gréczyről van szó, akit tavaly év végén a fideszes morális fölény és lakájhiénái zaklatással vádoltak, az egyik különösen bűzlő szennycsatorna pedig számos, Gréczyt intim helyzetben ábrázoló fotót közölt, azt állítva, hogy a politikus a képekkel is nőket zaklatott volna. Gréczy lemondott parlamenti mandátumáról, aztán az elmúlt hónapokban kiderült, hogy a zaklatási vádak nem igazolódtak be, ellenben egy rakás (közel tucatnyi) pert nyert a fideszes lejáratógépezettel szemben.

A kérdés ezek után – azon kívül, hogy egyet tudok érteni Baranyival abban, hogy ha Gréczy politikai visszatérésére valóban megérett az idő, akkor nem biztos, hogy egy olyan helyen kéne ennek megtörténnie (Ferencváros), amihez semmi köze nem volt, és most sincs -, hogy mi a tököt akart mondani a könyvdaráló? Mi a kérdés? Hogy hogy lehet egy olyan ember mögé beállni, akit súlyos rágalmakkal próbált lejáratni a Fidesz? A homoszexuális propaganda fölötti őrjöngés után szép kanyar ez, de főleg hasznos. Mindegy, szerintem sose fog kiderülni, miért aggódik a szélsőségesen elszabadult Dúró, azt viszont már eddig is tudtuk, nem kell minden nap bizonygatni, hogy az ő hazájuk pont annyira ellenzéki párt, mint amennyire Orbán Viktor és a Fidesz hithű keresztény.

Tényleg az volt már, hogy a Fidesz és a Mi Hazánk Mozgalom vállt a vállhoz vetve küzd a papi pedofília ellen? És zéró toleranciát hirdet, és felszólítja az egyházakat, hogy cselekedjenek ez ügyben? Nem volt még? Nem is lesz. Pedig ha már Orbán Viktor dönti el – Dúró darálóján felbuzdulva – azt is, hogy ki hagyja békén a gyerekeinket, akkor lenne tennivaló bőséggel ezen a téren. Csak akkor még a végén kiderülne, hogy az állampárt képes és hajlandó érdemi problémák ellen is küzdeni a saját maga által gyártott démonok helyett. Meg ahelyett, hogy alávaló módon kiszolgálná a társadalom náci tagozatának legsötétebb indulatait.

Sajnos erre nincs idejük mélynemzeti érzelműéknek, mert meg kellett találni és le kellett leplezni a legújabb felmutatható ellenséget a rajongótábornak. A fideszes cselédmédia hatalmas leleplezésén csüngött tegnap az egész siserahad Varga Judittól Hollikon át Szijjártóig. A hörrtévé ugyanis kioknyomozta ügyesen, hogy Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője szokott telefonon beszélni Vera Jourovával (a patás ördög, aki betegnek nevezte az orbáni demokráciát), aki viszont Soros embere (azt oknyomozás nélkül is kiderítették: Orbán azt mondta Finkelstein kottájára kacsintva), úgyhogy most sorosista összeesküvésről és hazaárulásról óbégatnak a Fideszben, ahol látványosan kifogytak az ötletekből arra nézvést, hogy mivel lehetne növelni a nap drogadagot, és a vérgőzbe hergelni a tábort. Úgy néz ki, hogy marad Soros. Hát nem tudom, szerintem az agyhalálnak egy igen előrehaladott formája lehet az, amikor egy EP-képviselőnek azt hányják a szemére, egy EP-képviselőnek azért kell magyarázkodnia, mert a saját pártcsaládjához tartozó (!) biztossal szokott beszélni, akár rendszeresen is, telefonon és egyéb más formában. Vagy most már ez is a pártállam és külön a főkipcsak szuverén döntése lesz, hogy ki kivel állhat szóba, és kinek vehetei fel a telefont? Amikor 2006-ban Orbán azért turnézott Brüsszelben, hogy a hazug és csaló kormányt fosszák meg az uniós támogatásoktól (mintegy ezermilliárd forintról volt szó), akkor a nemzeti érdek más volt? Az nem volt jogos? Vagy ha az jogos volt, akkor Donáth Anna bűne micsoda? Főbenjáró bűn, őszödi beszéd, árulás? Teljesen elgurult a gyógyszer, elvtársak?

Az külön drámai, hogy Szijjártó közben egy cseh lapnak magyarázkodott, hogy ők Vera Jourovát nem azonosítják sem a Cseh Köztársasággal, sem a cseh kormánnyal, nem azért rongyoltak bele, nem, ez semmiben nem befolyásolja a kiváló cseh-magyar kétoldalú kapcsolatokat. Ez cuki. Akkor már csak azt nem tiszta, hogy ha Jourová nem egyenlő sem a cseh kormánnyal, sem Csehországgal, akkor a magyar kormány miért azonosítja magát állandóan az országgal és a néppel? Amikor a korrupt magyar kormányt bírálják, akkor miért kenik rá a bűneiket a magyaremberekre, miért tolják őket maguk előtt, miért a magyaremberek nevében sértődnek meg és toporzékolnak? És ez mire érv vajon (már megint), drága luxusjachtozással elszámolni nem hajlandó külügyminiszter úr?

Magyarország ezeréves államisággal rendelkezik, elvárjuk a tiszteletet irántunk, és természetesen ezt mi is megadjuk másoknak. Brüsszel azonban ezt a tiszteletet az utóbbi egy-két évben nem adta meg a magyar nemzetnek.

Ha Magyarország ezeréves állam, akkor nem igaz az, hogy az Orbán-kormány velejéig korrupt? Akkor nem igaz, hogy a kétharmad visszaél a hatalmával? Nem igaz, hogy mindenütt fideszes káderek ülnek az egykori független intézmények élén? Nem igaz, hogy a kormány közérdekű adatokat tikosít, hogy a Fidesz közpénzen kampányol választástól választásig, hogy az ellenzéket kitiltották a közmédiából? (A sor végtelen és lesújtó.)

Nem túl vigasztaló, de azért valahol jó látni, hogy a saját embereiket is egysejtűeknek nézik, nem csak a magyarembereket. Huszonkét bekezdésből álló, magyar és angol nyelvű kommunikációs egyensorvezetőt kaptak ugyanis nagykövetségek (és mindenki más is, aki az államvezetés nevében köpködésileg megszólal) a kormánytól, ami alapján reagálniuk kell az Európai Bizottság által készített jogállamisági jelentésre. Ennek megfelelően például ilyen kemény érvekkel kell visszaverni – nem a magyar nemzetet sértegető, hanem – a kormányt elmarasztaló sorosista erők támadásait:

míg a magyar jelentés 19 oldal lett, Hollandiáról csak „15 oldalt tudott összehozni a Bizottság, Belgium és az északi tagállamok 12-12 oldalt kaptak, Luxemburg pedig csak 10 oldalig jutott”.

Ha nem kellene röhögnöm, akkor szerintem sírnÁk. Erre nehéz mit reagálni. De arra még nehezebb, hogy miközben Szijjártó a magyar nemzeti érdek elárulásával vádolja Donáth Annát, kiderült, hogy a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. új vezérigazgatója az a Szabó Kristóf, akivel a miniszter az év elején együtt síelt az ausztriai Obertauern síparadicsomában. Vagyis nincs azzal semmi probléma, hogy miközben az ügynökség tulajdonosi jogait a Külgazdasági és Külügyminisztérium gyakorolja, az élére Szijjártó haverja kerül. Ez gondolom, a magyar érdek miatt nem lehetett másképp. Végül is ennyi erővel Szíjj László is jó választás lett volna.

És ha már a külügy: miután Szijjártó beosztottja, bizonyos Menczer Tamás kihisztériázta magát és lehazugozott mindenkit, aki azt állította, hogy az uniós járványraktár felhúzása egy rakás pénzbe fog kerülni, és leordította mindenkinek a fejét azzal, hogy egyetlen fillérjébe sem kerül az adófizetőknek a beruházás, Európai Bizottság azt közölte, hogy nem ad pénzt az uniós lélegzetetőgépek raktárbázisának megépítésére. Ezek szerint valaki nem mond igazat, és ha véletlenül a toporzékolási tárca a hunyó, akkor ez csak azért lehet, mert a magyar nemzeti érdek ezt követeli tőlük. Hogy hazudjanak. Mert a magyar nemzetet csak nekik van joguk hülyének nézni és átverni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!