Augusztus 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A magma alól erkölcsről prédikálni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 949,660 forint, még hiányzik 2,050,340 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt kívánok! Jogi kérdés, mi? Az. Ja, hát persze. És tisztában vannak Gruevszki úr helyzetével. ott a távoli, derűs, kibaszatos Európában. És remélik. A létben öntudatlanul kóválygó ennyi kretént a világ nem látott, esküszöm. A szemükbe pisál, a szájukba szarik egy maréknyi, dörzsölt balkáni bűnöző, ők meg reménykednek és elvárják. Hogy ezek itt betartsák az uniós jogot. De egyébként nem kommentálnak, mert az durva lenne.

Az Európai Bizottság nem tesz észrevételeket folyamatban lévő bírósági eljárásokról. A jogállamiság az Európai Unió alapelve, amely a tagállamok és a tagjelölt országok számára egyaránt elvárás. Arra számítunk, hogy valamennyi érintett fél szigorúan a vonatkozó szabályokkal összhangban jár el. Ez egy bírósági eljárás, amelyet nem szabad átpolitizálni. 

Tehát a parlament nemzetbiztonsági ülésén tegnap a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal vezetője azt hazudta:

Gruevszki kérelmének elbírálása még nem zárult le és az egy hosszadalmas folyamat, sokáig tart majd.

És mit adott a NER jóistene? Szinte ezzel egy időben a lopott pénzből működő Magyar Idők megírja, hogy befogadták Gruevszki kérelmét és a volt macedón kormányfő/elítélt bűnöző menekültstátuszt nyert Magyarországon. A csávó meg nem sokkal később Facebook-oldalán dicsekszik el a jó hírrel. Miközben Európa arra számít, hogy itt még akár körömfeketényit is számítanak a jogállamiság elvei. És még mindig nincs vége, mert Pintér minisztériuma még meg is van sértődve és ellentmondást nem tűrően leszögezi:

a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal főigazgatója az adott helyzetnek mindenben megfelelő, hiteles jogi tájékoztatást adott Nikola Gruevszki menekültkérelméről. (…) méltatlannak tart és kategorikusan visszautasít minden olyan politikai támadást, amely a munkájukat a hivatali esküjüknek megfelelően végző kormánytisztviselők ellen irányul.

Tehát a támadás természetesen politikai, a hétmérföldes korrupt gecikkel való különleges bánásmód, a menedékkérelmük mindenféle politikai indokra hivatkozó elbírálása meg jogi kérdés. Csak az idióta nem érti, hogy mit nem értünk ezen. Akkor elmondom még egyszer, hátha Halász János is megérti.

Miközben a kormány nem nyújtott menedéket többszörös nemi erőszak, rendőri üldöztetés, diktátori önkény, vagy éppen kényszersorozás elszenvedőinek, mert ezeket a disznóságokat nem találta eléggé súlyosnak, az SZDSZ-es pályafutás után megfideszesedett Halász azzal védte Orbán haverjának és Habony üzlettársának irháját, hogy Magyarország biztonsága nem ezen a kérdésen múlik, Gruevszki ugyanis nem terrorista, hanem egy üldözött néppárti politikus, akit egy Soros György által is támogatott baloldali párt fenyeget. (Nem politikai kérdés, ugye?!!!) Nem hiszik el, hogy van ilyen bárhol a világon? Én sem hiszem el, de a bármire kapható beszélő öltöny ezt is belehányta az arcunkba: az ellenzék BOLHACIRKUSZT csinál a kérdésből.

Nézzenek bele az alábbi felvételbe, ha engedi a gyomruk. Tehát ott tartunk, hogy a kormány egy brüsszeli késelést azonnal virtuális plakátra okád és azzal riogatja a híveit, hogy Európa rohad, de bezzeg csak a Fidesz mindentől és mindenkitől is mindenkit megvéd, miközben ez az ember (lehetne akármelyik különben) azt magyarázza, hogy ha valaki nem terrorista, akkor jöhet. Pláne, ha néppárti politikus és Soros-bérenc baloldali politikusok támadják. Ide jutott az SZDSZ egykori arca (ha már ott tartunk, hogy néppártinak lenni erény, baloldalinak bűn, és igen itt tartunk; szerintem szóljanak a sufniból előrángatott NER-pszichológusoknak és kitartottaknak, hogy Juncker például néppárti politikus, tehát amikor naponta orrba-szájba fikázzák, akkor egy néppárti politikust mocskolnak, akinek Gruevszkivel ellentétben nincs papírja arról, hogy köztörvényes volna, bár szerintem is ideje volna nyugdíjba vonulnia) és a komplett magyar kormánypárt.

Tehát nyilván az ellenzék csak azért beszél a Gruevszki-ügyről, mert el akarják fedni a valóságot: a hétvégén is annyi migráns jött, annyian támadták a kerítésünket, mint soha korábban. Megint hatalmába kerített az érzés, hogy lassan azt is szégyellem, hogy az anyanyelvem közös ezekkel az alakokkal.

Ennek az egész okádék sztorinak a forgatókönyve újra világossá tette: ebben az országban állami intézmények független szakmai döntései helyett egyetlen ember politikai akarata érvényesül. A 24 órás kommunikációs bénultság után ez a páratlan gyorsaság, amivel eldöntetett a nyilvánvaló, egyfelől azrt mutatja, hogy abban bíznak: ez az ügy is következmények nélkül lecseng és csont nélkül benyeljük, elfelejtjük. Másrészt az is valószínűsíthető, hogy egyetlen ember jár igazán jól ezzel az úgynevezett bolhacirkusszal: Vlagyimirovics. Ő örülhet annak, hogy Gruevszki szökése igencsak rányomja a bélyegét a nyugatbarát macedón kormányra (hiszen mégiscsak kicsúszott a kezük közül egy bűnöző), nem beszélve arról, hogy az EU-tagjelölt országért folyó küzdelemben minden destabilizációs kísérlet Putyin érdekeit szolgálja. Konkrétan ezért tartja Orbánt. Ínyenceknek feltétlenül ajánlom EZT a cikket, akinek az elmúlt hetek történései fényében ez a szerecsenmosdatás is ráfér a pofájára, az egy rendkívül szerencsés ember. Ilyen mélyről erkölcsről papolni… na ez a valami.

Ami az egyebeket illeti: szerencsére Unortodox Matolcsy Rómeót a Gruevszki nevű politikai menekült semmiben semennyire nem befolyásolja. Az általa vezetett cég, a Nemzeti Bank 300 millióért képeket vesz. Nem lehet és nem is érdemes kicsiben tolni, merni kell minél nagyobbnak lenni: négy évre 30 milliárdot különítettek el műkincs-visszavásárlásra. Éljen!

Ne legyek igazságtalan, dolgoznak is közben az elvtársak és elvtársnők: tegnap este benyújtották a gyermekek otthongondozási díjáról szóló  javaslatukat, amely jövő évtől 100 ezer forintban maximálná a gyermeküket ápolók juttatásait. Minden szép, minden jó (kivéve, hogy sokan nem a gyereküket, hanem más hozzátartozójukat ápolják, ők egyelőre elmehetnek a vérbe), de azért ezt jegyezzük meg: a 100 ezer forintos havi összegből le kell vonni más rendszeres pénzbeli ellátások – kivéve a nyugdíj, illetve a szolgálati járandóságok – összegét, még akkor is, ha a gyermekgondozási díjat a gondozott gyermek után kapja a szülő. Vagyis Nem is kaphat gyod-ot az a szülő, akinek a rendszeres pénzellátása meghaladja a 100 ezer forintot, vagy aki napi 4 óránál többet dolgozik, vagy nappali képzésben vesz részt. Jajó, tényleg nehogy sok legyen.

Továbbá Kásler Miklós is dolgozik, elhajtotta a tisztifőorvost (nála nagyobb kirúgóművész nemigen termett e hazában); a toporzékolási teremfocista végre kinyögte viszonylag egyenesen, hogy nem akarják aláírni a szerződést a CEU budapesti működéséről (szép siker: Gruevszki jön, a CEU megy); a nők elleni erőszak a mindennapok része számos magyar munkahelyen (dolgozók negyede, ha látott vagy éppen tapasztalt a munkahelyén erőszakot, akkor sem jelentette azt), ám a migránsokkal riogatás miatt a magyar kormány ívesen szarik a problémára; a fideszes Állami Számvevőszék őszintén sajnálja, hogy leégett a párt belvárosi irodája és minden iratuk odaveszett, de jövőre a 2017-2018-ra vonatkozó könyveléseiket akkor is át kell adniuk; egyébként meg Gyurcsány bűnöző haverja és a Szeviép elítéltjei, mert rohadjon meg Botka László.

Veszem a búcsúmat, csókpuszipacsi mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!