Január 27,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A maffiarendszer megvédi magát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,243,767 forint, még hiányzik 1,756,233 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A kormány kitart és továbbra is kiáll a Stop Soros törvénycsomag mellett. Ez annyit jelent, hogy továbbra is azon dolgoznak, hogy ellehetetlenítsék a hazai civil szervezetek munkáját, mondván, azok mind Soros ügynökei. Ezzel a kisebbségek, valamint a szegényebb réteg helyzetét rontják tovább, hiszen ezeken a területeken végzik el a civil szervezetek azt, ami jó esetben állami feladat lenne. Nem Magyarországon persze. Emiatt – már hogy a kormány kitart az eddigi intézkedései mellett – az Európai Bizottság az Európai Bírósághoz fordult, ezzel pedig a harmadik szakaszába lépett a Magyarország ellen indított kötelezettségszegési eljárás. De gond egy szál sem, hiszen Hollik kijelentette: a kormány készen áll a perre.

Hollik ezt persze hosszabban is kifejtette, egy kis sorosozással megspékelve, majd mondandója végén burkoltan még meg is fenyegette a választókat, amikor a következőket mondta:

…ha valaki azt szeretné, hogy a települése tovább fejlődjön, akkor az a Fidesz-KDNP jelöltjeit támogatja.

Ez ennyire egyszerű. A fideszes polgármesterek ugyanis gond nélkül hozzáférnek a támogatásokhoz, egy ellenzéki polgármestert azonban ellehetetlenítenek, hiszen a kifizetések a Fidesz kezében vannak. Demokrácia: mind keresztényi, mind illiberális.

A kormány továbbra is kiáll a “Stop Soros” törvénycsomag és a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítás mellett, mert azok Magyarország és a magyar emberek védelmét szolgálják – közölte csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a kormányszóvivő.

Hollik István jelezte, a távozó Európai Bizottság az Európai Bírósághoz fordult a “Stop Soros” és az alkotmánymódosítás miatt. A kormány készen áll a perre – jelentette ki a szóvivő. Hangsúlyozta: a magyar emberek népszavazáson, országgyűlési és európai parlamenti választáson is egyértelművé tették, hogy nem kérnek a bevándorlásból, és meg akarják védeni az európai keresztény kultúrát. A mindenkori magyar kormánytól pedig azt várják el, szerezzen érvényt ennek a választói akaratnak – tette hozzá.

A “Stop Soros” és az alkotmánymódosítás éppen ezt a célt szolgálja – folytatta -, hiszen büntethetővé teszi az illegális migráció szervezését és finanszírozását, és alkotmányos szinten megtiltja bevándorlók tömeges betelepítését.Ezért szerinte nem csoda, hogy “a bevándorláspártiak itthon és Brüsszelben is kezdetektől fogva támadják ezeket az intézkedéseket”.

A kormány határozott álláspontja azonban az, hogy a “Stop Soros” törvénycsomag és az alkotmánymódosítás tükrözi a magyar emberek akaratát, és megfelel a genfi, a schengeni, valamint a dublini egyezmény előírásainak is – közölte Hollik István, megjegyezve, hogy a magyar Alkotmánybíróság is megerősítette a “Stop Soros” törvényességét.

Az ellenzék önkormányzati választási összefogását firtató kérdésre a kormányszóvivő azt válaszolta: az ellenzéki oldalon zűrzavar és alkalmatlan jelöltek vannak mind Budapesten, mind más városokban. Ezzel szemben a Fidesz-KDNP jelöltjei régi, bevált városvezetők, alkalmasak a főváros és a többi magyar település vezetésére – mondta. Ezért szerinte ha valaki azt szeretné, hogy a települése tovább fejlődjön, akkor az a Fidesz-KDNP jelöltjeit támogatja. (MTI)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!