November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A köztévén ma véletlenül nem hazudtak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A köztévén egy szakértő véletlenül, azaz meglepő módon a valósággal szembesítette a tévénézőket. Nehéz lehetett befogadni ezt az információt azután, hogy a kormány nagy ívben szarik a klímavédelemre és úgy összességében a környezetre. A gazdaság fejlődése, a német összeszerelőipar érdekei fontosabb,  mint a bolygó sorsa, ezt korábban Szijjártó Pétertől és Orbán Viktortól is megtudhattuk. Bayer Zsolt fideszes agitátortól pedig azt, hogy a klímaváltozás hazugság, hiszen évmilliók óta változik a Föld klímája, fajok jöttek és mentek, nekünk embereknek arra semmi ráhatásunk sincs. Ezzel szinte minden létező tudós vitatkozik, de hát holmi szakemberek a Fidesz agytrösztjét nyilván nem befolyásolhatják.

Nézzük, miről is esett szó pontosan a köztévén:

Az Országos Meteorológiai Szolgálat éghajlati szakértője aggasztónak tartja, hogy tíz nap alatt nyolcvanmilliárd tonna jég olvadt el Grönlandon.

Lakatos Mónika vasárnap az M1 aktuális csatornán azt mondta, a világtengerek szintje folyamatosan emelkedik, a század végére várhatóan fél-egy méterrel lesz magasabb a vízszintjük. A Meteorológiai Világszervezet adatai szerint az idei július a valaha mért legmelegebb hónap volt. Sok nemzeti rekordot is rögzítettek, Norvégiában például volt olyan éjszaka, amikor nem ment 20 fok alá a hőmérséklet – ismertette. Hozzátette, a leggyorsabban az Északi-sarkvidék és tág környezete melegszik: kétszer gyorsabban, mint a globális átlag. Ezek a globális felmelegedés tünetei, amelyek mögött szerinte az emberi tevékenység áll. (MTI)

Mi lesz a következő? Esetleg beismerik, hogy nincs Soros-terv és a migránsok sem ostromolják a déli határkerítést? Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!