Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kormány nagyvonalúságáról

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,212,165 forint, még hiányzik 1,787,835 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tudom én, hogy jön a választás, és minden szavazat számít. De azért szeretném picit korrigálni Novák Katalin szavait: nem a kormány segített a jelzáloghitel elengedésével, hanem a magyar adófizetők segítettek azzal, hogy kifizették a családok helyett a hitelt. Mint tudjuk, ingyen ebéd nincs. Akkor sincs, ha a kormány Róbert bácsiként szeretné ünnepeltetni önmagát.

Eddig harmincezer családnak segített a kormány az újabb gyermek születésekor adott jelzáloghitel-elengedéssel – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn a Facebook-oldalán.

 Novák Katalin a videóban emlékeztetett: ha egy családnak jelzáloghitele van, akkor a második gyermek érkezésekor egymillió, a harmadik gyermek születésekor négymillió, minden további gyermek után pedig egy-egy millió forinttal csökken a tartozás.
    A bejegyzés szerint a kormány azt szeretné, ha a gyermekek még nagyobb biztonságban, még jobb körülmények között nevelkedhetnének Magyarországon.
    A miniszter ezért bízik abban, hogy a jövőben is minél többen élnek ezzel a lehetőséggel. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!