Szeptember 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kormány ismét hazudott

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,732,405 forint, még hiányzik 1,267,595 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A PDSZ Facebook oldalán közzétette, hogy a Kúria döntése alapján a januári pedagógussztrájk jogszerű volt, tehát a magyar kormány hazudott azzal kapcsolatban. Tanárok tízezreit fenyegette azzal, hogy következményei lesznek a sztrájknak, az ugyanis jogellenes, de már akkor is pontosan tudni lehetett, hogy ilyenről szó sincs. De mikor nem hazudott a kormány, ha ez állt érdekében? Mindenféle felelősségrevonás nélkül jelenthetnek ki olyan dolgokat, amelyeknek nincs közük a valósághoz, ezért konkrétan hazugságnak minősülnek. A törvényeket maguk írják, ezért nem meglepő, hogy a korábbi kijelentéseikért soha nem kell fizetniük. Ez a mai Magyarország, ahol aki sztrájkolni mer, azt szépen megfenyegeti a kormány.

DK: Orbánék lebuktak, a Kúria kimondta, hogy jogszerű volt a tanársztrájk

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete tette közzé Facebook-oldalán a Kúria döntését, miszerint jogszerű volt a januári pedagógussztrájk.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy a törvénytelen kormány sürgősen fejezze be a pedagógusok fenyegetését, és azonnali hatállyal teljesítse a tanárok jogos követeléseit. Nem lehet megfélemlíteni azokat az embereket, akik a gyermekeinket nevelik, nem lehet semmibe venni azoknak a jogos követeléseit, akik az elmúlt 12 év egyik legnagyobb vesztesei. Ezt még Pintér Sándor sem engedheti meg magának, ideje lesz ezt végre megjegyeznie!

Barkóczi Balázs 
A DK országgyűlési képviselője, szóvivője

Kiadó: DK

MTI

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!