December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kormány azért szívatja a közszférában dolgozókat, mert Gyurcsány

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szokásos hétvégi bohózat, hogy el ne szokjunk tőle.

DK: A közszférában dolgozókat is kizsigereli a kormány – Tiltakozunk a rabszolgatörvény ellen!

 A kormányhivatalok, járási hivatalok munkatársainak március elsejétől szigorúbb munkahelyi szabályokkal kell szembenézniük. Nem számít bele az ebédszünet fél órája a munkaidőbe, az alapszabadság 25 napról 20 napra csökken, nem jár cafeteria, és nem fizetik ki a túlórákat se. 
     A Demokratikus Koalíció tiltakozik a közszolgákat sújtó értelmetlen, kizsigerelő szabályzat ellen. Az európai magyarok elutasítják a rabszolgatörvényt minden formájában. A valódi hazafiak tisztában vannak azzal, hogy a túlhajszolt hivatali dolgozók nem lesznek hatékonyabbak, és az ügyfelekhez való hozzáállásukon sem fognak javítani a ki nem fizetett túlórák. Az európai magyarok, a hazafiak küzdenek a munkavállalók jogaiért!

Arató Gergely
frakcióvezető helyettes, országgyűlési képviselő
DK (MTI-OS)

A közleményre természetesen haladéktalanul válaszolt a – na ki? – hát persze, a Fidesz. Nem a kormány, hanem egy párt. Szokásosan lényegretörő válasz született, melynek lényege: Gyurcsány, elmútnyócév.

A Gyurcsány-Bajnai kormány egyhavi fizetést vett el a köztisztviselőktől – reagálás Arató Gergely (DK) közleményére

A Gyurcsány-Bajnai kormány egyhavi fizetést vett el a köztisztviselőktől. Most a köztisztviselők 30 százalékos fizetésemelést kaptak és fel nem használt szabadságukat egy összegben megtérítjük. Ez a különbség a Gyurcsány-kormány és a polgári kormány hozzáállása között. (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!