Február 4,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kórházak állapotától még mindig többen rettegnek, mint a migránsoktól

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 68,517 forint, még hiányzik 2,931,483 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma Magyarországon az emberek döntő többsége az egészségügy helyzetétől, nem pedig a migráns inváziótól tart. Noha a kormány forintmilliárdokat ölt abba, hogy elvesse a rettegés magvait – ez sikertelennek sajnos azért nem nevzhető -, az egészségügy helyzete mégis több embert foglalkoztat. A migrációról és azon belül Soros Györgyől is volt már nem is egy nemzeti konzultáció, azonban az egészségügy helyzetéről még egyetlen egyszer sem kérdezték meg az emberek véleményét. Azért ugyanis nem lehet mást hibáztatni – a kormány mondjuk megteszi, a már jól ismert elmúltnyolcévvel -, ellentétben a menekültekkel. A borzasztó kórházi állapotok és a hatalmas orvoshiány nem oldható meg csupán egy szögesdrót kerítés felhúzásával.

Az egészségügy helyzete mellett a magyarok többsége a korrupciót, valamint az elvándorlást tartja komoly, megoldandó problémának. Ez tehát a valóság, nem pedig az, hogy a már évek óta Magyarországot messzire elkerülő menekültek Soros György támogatásával jönnek és megváloztatják országunkat örökre. A kórházak tarthatatlan állapota, valamint az ország siralmas helyzete miatt külföldre menekülő százezrek jelentik azt a megoldandó problémát, amellyel a kormány nem kíván foglalkozni. Az persze bozasztóan szomorú, hogy a hazánkban csak elvétve előforduló menekültek szerintük komolyabb gondot jelentenek, mint a siralmas oktatási rendszer helyzete, vagy a szegénység.

A gyűlöletkampány működik, még ha nem is olyan szinten, mint ahogy a kormány látni szeretné. A kérdés ezek után már csak az, vajon mikor érkezik a következő nemzeti konzultáció, amelynek témája az egészségügy állapota lesz? Egy biztos: nem mostanában…

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!