Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A jósda közleménye

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igaz ugyan, hogy ez a közlemény nem mai, hanem tegnapi, de olyan régen nélkülözni voltunk kénytelenek ennek a hiánypótló szervezetnek a kiáltványait, hogy feltétlenül helyet kellett szorítani nekik. Ha most, akkor most. Az ilyesmi örökérvényű, mint a pannon puli.

Bizonyára azért nem adott hírt magáról az egyesület, mert tenyérjóslást és jövőbelátást tanultak. Ha van ebből OKJ-s képzés, magam is örömmel elvégezném. Akkor legalább nem kellene találgatni, hogy ki nyeri a választást, és minek milyen következményei vannak. Addig is, ameddig elvégzem a szükséges tanfolyamot, tanulok az okosabbakról.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: A GYŐZELEM ÉS KÖVETKEZMÉNYEI

Most már biztosra vehető az Orbán-kormány fölényes választási győzelme, s további négy évig vezetheti az országot. Ez megnyugtató, ám újabb veszély fenyeget: a súlyos vereségbe nem fog belenyugodni az ellenék. Csalásra hivatkozva tüntetéseket, utcai zavargásokat, rombolást, gyújtogatásokat fognak szervezni. A civil szervezet javasolja: a kormány gondoskodjon külföldi megfigyelőkről, a rendfenntartó erők (rendőrség, TEK) pedig készüljenek fel a zavargások felszámolására.

Társadalmunk méltányolja, elégedett a jelenlegi kormány tevékenységével, a zavargásokat pedig elítéli. Nyugalmat, munkát, békés országépítést akarnak a magyarok, nem kérnek a jelenlegi ellenzék hatalomra éhes erőszakos fellépéséből.

Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!