Március 20,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Honfoglalás 2000 Egyesület megcselekedte, amit a haza megkövetelt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,302,882 forint, még hiányzik 1,697,118 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy tűnik, a Honfoglalás 2000 Egyesület nem tétlenkedik, és még járvány idején is maradt arra energiája, hogy fontos kérdésekkel foglalkozzon. Az egy dolog, hogy ez a nagyszerű “civil” szervezet megalapította a Társadalmi Bíróságot, de még az is eszébe jutott, hogy ha már ilyen jól megy nekik az ítélkezés, akkor feljelentik Karácsony Gergelyt. Sőt, arra kérik Polt Pétert, hogy a főpolgármester ne tölthesse be tovább a hivatását. Akit érdekelnének a fejlemények, azok az óriási hírnévnek örvendő és teljesen komolyan vehető Pannonpuli.hu oldalon tájékozódhatnak. Addig is:

A Honfoglalás Egyesület által alapított Társadalmi Bíróság (TB) feljelentette Karácsony Gergely főpolgármestert a Fővárosi Főügyészségen, mert – véleménye szerint – gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés, sőt, számos haláleset is történt az egyik fővárosi szociális otthonban. Mint a sajtó is hírül adta, a főpolgármester nem intézkedett a gondozottak megfelelő orvosi ellátásáról. A TB nem hozott határozatot, mert úgy véli: az eset súlyossága meghaladja kompetenciáját, ugyanis széles rétegeket, nagy tömeget érint a botrányos eset, ezért büntető-ügynek kell tekinteni a Főpolgármesternek az ügyben tanúsított hanyag, cinikus magatartását. A civil szervezet, illetve a TB megküldte feljelentését a Fővárosi Főügyészségnek, azt kérve, hogy soron kívül intézkedjenek az ügyben, és a közérdekre való tekintettel hivatalból tegyenek lépéseket, hogy Karácsony főpolgármester ne tölthesse be tovább felelősségteljes hivatalát. Az eset további fejleményeiről a civil szervezet a Pannonpuli.hu oldalon fogja tájékoztatni Budapest és az ország lakosságát. Nem politikai ügyben, hanem emberéletek, halálos veszély elhárítása miatt emeltük fel szavunkat.

Honfoglalás 2000 Egyesület – Pannonpuli.hu (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!